Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocak ayinda yaptirdim, histeroskopi yapilacakti hocam cizik de atti ayni zamanda. Bir sonraki regl donemin ile beraber transfer yapacagiz demisti. Oyle de oldu, transferim yapildi suan 11. gundeyim. Suana kadar hersey yolunda, umarim boyle de devam eder. Tutunmayi arttirdigi gozlemlenmis. Ben acikcasi doktoruma cok guvendigim ve ayni zamanda yasimdan dolayi acik kapi birakmak istemedigim icin yaptirdim. Donmus, ngsli embriyo transferi yapildi.Arkadaşlar merhaba rahime çizik attırdıktan sonra denemelerinizi nasıl yaptınız? Dondurulmuş mu,taze transfer mi? Ben mart ayında histereskopi ve çizik attırıp nisanda baştan hazırlanacağım.bu doğru bir uygulama mı
Önce yumurtalar toplandı döllendi donduruldu sonraki ay rahim dinlenmeye alındı o ara histeroskopi yapıldı ve çizik atıldı bir sonraki adet döneminde transfer yapıldı dondurulmuşlarArkadaşlar merhaba rahime çizik attırdıktan sonra denemelerinizi nasıl yaptınız? Dondurulmuş mu,taze transfer mi? Ben mart ayında histereskopi ve çizik attırıp nisanda baştan hazırlanacağım.bu doğru bir uygulama mı
Evet aynı işlemi bende yaptırıyorum 15 martta histereskopi ve çizik atılma işlemim yapıldı nisan başı adetim geldi. Şimdi transfer gününü bekliyorum.Arkadaşlar merhaba rahime çizik attırdıktan sonra denemelerinizi nasıl yaptınız? Dondurulmuş mu,taze transfer mi? Ben mart ayında histereskopi ve çizik attırıp nisanda baştan hazırlanacağım.bu doğru bir uygulama mı
merhaba,Evet aynı işlemi bende yaptırıyorum 15 martta histereskopi ve çizik atılma işlemim yapıldı nisan başı adetim geldi. Şimdi transfer gününü bekliyorum.
Rahim içi bir nevi uyarılıyor embriyo tutunma şansı artsın diye. Tohum atılacak toprağın havalandırılması gibi bi şeyÇizik neden attırılıyor kızlar
Her doktorun tekniği farklı o yüzden ben sorgulamıyorum bu konularda doktoruma çok güveniyorum açıkcası. Transfer sonucuna göre yeniden haber veririmmerhaba,
benıme cumartesı gunu histereskopi ve rahım genişletme yapıldı.
bır sonrakı reglınden sonra 16.gün gelbakalım dedi.
transfer hazıranda olur dedı.
ee ne kadar gecerlı kı bu işlem.
yani bana hemen transfer yapılmıyor 2 regl sonra gibi olacak
Slm cnm çizik atirdinmi durumun nedir bende 2 olumsuz deneme çizik atilicak 1 ay sonrada tramsferArkadaşlar merhaba rahime çizik attırdıktan sonra denemelerinizi nasıl yaptınız? Dondurulmuş mu,taze transfer mi? Ben mart ayında histereskopi ve çizik attırıp nisanda baştan hazırlanacağım.bu doğru bir uygulama mı
Çizik ne diye soranlar olmuş hsg adi yani histereskopiArkadaşlar merhaba rahime çizik attırdıktan sonra denemelerinizi nasıl yaptınız? Dondurulmuş mu,taze transfer mi? Ben mart ayında histereskopi ve çizik attırıp nisanda baştan hazırlanacağım.bu doğru bir uygulama mı