• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahime dikiş

sekerccann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
27
5
1
39
Merhaba 22 haftalık gebeyim rahim kalınlığın da incelme var dikiş atılması gerek denildi şuan özelde fiyatlar nekadar acaba bilgisi olan varmı izmit konak ta tedavi olup bilen varmıdır orda nekadar

Merhaba 22 haftalık gebeyim rahim kalınlığın da incelme var dikiş atılması gerek denildi şuan özelde fiyatlar nekadar acaba bilgisi olan varmı izmit konak ta tedavi olup bilen varmıdır orda nekadar
Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Bana da aynı şey söylendi. Rahim ağzı kalınlığınız kaç mm idi ve işlem yapıldı mı acaba?

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Bana da aynı şey söylendi. Rahim ağzı kalınlığınız kaç mm idi ve işlem yapıldı mı acaba?

Merhaba

Benim 13. haftamda 22 mm olarak ölçüldü, daha önceden 19 haftalık kaybım olduğu için bu gebeligimde 14. haftamda servikal dikiş atıldı, dikiş sonrası ise 26 mm ölçüldü.

Merhaba

Benim 13. haftamda 22 mm olarak ölçüldü, daha önceden 19 haftalık kaybım olduğu için bu gebeligimde 14. haftamda servikal dikiş atıldı, dikiş sonrası ise 26 mm ölçüldü.
Çok geçmiş olsun, umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinize kavuşursunuz 🤲🏻🥰 Benim vajinal ölçümde 35 mm çıktı. Yarın kontrolüm var, doktor ne diyecek merakla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim, umarım sizin de gebeliginiz bir problem olmadan devam eder ve sağlıkla kucağınıza alırsınız evladınızı.

Çok geçmiş olsun, umarım gebeliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinize kavuşursunuz 🤲🏻🥰 Benim vajinal ölçümde 35 mm çıktı. Yarın kontrolüm var, doktor ne diyecek merakla bekliyorum.

1 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum , yaklaşık 10 gün kadar evde istirahat ettim , tuvalet ve yemek dışında pek kalkmadım, dikisten 14 gün sonra kontrole gittiğimde dikişimde bir problem olmadığını iletti doktorum. İlişki yasağı, spor yasağı ve ağır kaldırma dışında normal hayatına devam edebilirsin dedi. Yaklaşık 1 ay olacak dikis atılali , 15 gündür normal yaşantıma devam ediyorum çok şükür sıkıntılı bir durum yaşamadım.
Peki dikiş sonrası nelere dikkat ettiniz? Şimdi hep yatıyor musunuz?

Back
X