Rahimin Arkaya Dönük Olması

_Zeynebim_

sensizim bebeğim çaresizm
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
381
3
66
İstanbul
selam arkadaşlar ben 3 senelik evli bir bayanım 1 sene önce doktora gittiğimde yumurtalık takibi yaptırdım doktorum bana rahmimin arkaya dönük olduğunu ancak bebeğe engel olmayacağını söyledi yumurtalıklarım da çok güzel çalışıyor ama 1 sene geçti yine bebeğim olmadı bu konuda bilgisi olan varmı acaba rahmimin arkaya dönük olmasından dolayı mi olmuyor yardımlarınızı bekliyorum Insaallah hepimiz Bebişlerimizı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız şimdiden teşekkürediyorum:)

Son düzenleme:
Seni hasretle bekliyoruz BEBEĞIM,
Ne zaman geleceğini bilmiyoruz ama,
Baban ve ben heyecan içindeyiz.
Bir gün seni kucağımıza alacağız
Ve sen bize gülümseyeceksin ve biz hayatımız da hiç tatmadığımız mutluluğu tadacağız.
Sevgimiz senin varlığımla daha da büyüyecek,
Artık ikimiz değil üçümüz olacağız BEBEĞIM.
Seni Baban ve Ben çok seviyoruz ve çok özlüyoruz TATLIM BENIM. Annen:):emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49::49:

benim de arkaya dönük doktor bebek istediğimi de biliyor ve bu şekilde olmaz falan demedi sadece daha fazla bel ağrısı yapar dedi o kadar netten de araştırırsan sorun olmadığını görürsün cnm

öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattin ancak sıkça yaşadığım bel ağrılarımın bu sebebten olduğunun bilmiyordum bunu da senden öğrenmiş oldum Allah razı olsun Inş sende enkısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. :71:

nasıl normale döndü yani normale dönmesi için özel bir tedavi gördünüz mu yada özel bişey yaptınız mi doktorum bana yapısal olduğunu söylemişti de o yüzden sordum bide bel ağrılarım çok oluyor da bilgi verirseniz çok memnun kalırim :71:

doktorum demiştiki bazı durumlardaa rahim kendi kendinee dönermişş yumurtklamaya yakın yadaa agır bir şey kaldırdıgında

yada cidii enfeksiyonlardaaa sonraa dönen rahimm nasıl terse dönüyosa geride normal halini alıyor demişti eger almdıgı durumlarda doktorlarr jinekologlar onu eliyle çeviriyolarr gebe kalmaya çok engel deil diye biliyorum çünkü anemimde öyleymiş ama gebe kalmışc şükür

vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim bu konuda bilmediğim bir kaç şeyi sizden öğrendim benim için çok iyi oldu bide şey soracaktim göbek kaymasının hamileliğe engel olduğunu duydum hatta bunun için bir kaç yaşlı teyzeye beni götürdüler ve gerçekten göbeğimin yerinden kaymış olduğunu söylediler ve yerine getirmek için biraz göbeğimi çevirdiler yerine geldiğini söylediler ama hala hamile değilim bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşmanızı rica edecektim. {arkadaşlar sizinde bilginiz varsa paylaşın lütfennn..} :71:

vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim bu konuda bilmediğim bir kaç şeyi sizden öğrendim benim için çok iyi oldu bide şey soracaktim göbek kaymasının hamileliğe engel olduğunu duydum hatta bunun için bir kaç yaşlı teyzeye beni götürdüler ve gerçekten göbeğimin yerinden kaymış olduğunu söylediler ve yerine getirmek için biraz göbeğimi çevirdiler yerine geldiğini söylediler ama hala hamile değilim bu konu hakkında bilginiz varsa paylaşmanızı rica edecektim. {arkadaşlar sizinde bilginiz varsa paylaşın lütfennn..} :71:

zeynepcim sorun deill bildigimi paylaşırım tabi bilği verile veile çogalirmış sende zamnı geldiginde başka birisine yardımcı olursun,,,

diger konuyla ilğili evet göbek düşmesi oluyormuş tam oratsında kalp gibi atarsa göbek yerindeymiş ama doktorlar bunu kesinlikle yok öyle bişe diyolar yanlız sana şunu belirtim gebe kalmamla alakası kesinlikle yokk çok farkılı o şey sadece akrın agrısıı ishal yapar jinekolaa görünüp sorun olup olmadıgına bak derim kulaktan dolam bilğileride duymaa cnm:71:

öncelikle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattin ancak sıkça yaşadığım bel ağrılarımın bu sebebten olduğunun bilmiyordum bunu da senden öğrenmiş oldum Allah razı olsun Inş sende enkısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. :71:[/QUOT

aminnn inş,faydalı olabildiysem ne mutlu

zeynepcim sorun deill bildigimi paylaşırım tabi bilği verile veile çogalirmış sende zamnı geldiginde başka birisine yardımcı olursun,,,

diger konuyla ilğili evet göbek düşmesi oluyormuş tam oratsında kalp gibi atarsa göbek yerindeymiş ama doktorlar bunu kesinlikle yok öyle bişe diyolar yanlız sana şunu belirtim gebe kalmamla alakası kesinlikle yokk çok farkılı o şey sadece akrın agrısıı ishal yapar jinekolaa görünüp sorun olup olmadıgına bak derim kulaktan dolam bilğileride duymaa cnm:71:

Göbek kaymasınını bu rahatsızlıkları verdiğini bilmiyordum ve inan bana göbeğin kaymış dedikleri zaman ben ne karın agrisi nede ishal yaşamadım neyse hayırlısi sen öyle yazınca kendimi bir an aptal gibi hissettim beni yönlendirenlere çok kızdım çünkü çok heveslenmiştim hamile kalacağım için hatta bu ay adet oldum yine ve tekrar gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü benim göbeğim kaymamiş bunu biliyorum.

Göbek kaymasınını bu rahatsızlıkları verdiğini bilmiyordum ve inan bana göbeğin kaymış dedikleri zaman ben ne karın agrisi nede ishal yaşamadım neyse hayırlısi sen öyle yazınca kendimi bir an aptal gibi hissettim beni yönlendirenlere çok kızdım çünkü çok heveslenmiştim hamile kalacağım için hatta bu ay adet oldum yine ve tekrar gitmeyi düşünüyordum ama vazgeçtim çünkü benim göbeğim kaymamiş bunu biliyorum.

kesinlikle gitme yer yapar durmadan öyle zannedersinn bırak doktora gitinmii pekii kadın dogumaaa ne dediii

ne sorun varmış hamile kalamıyosun estafurulah cnm benimde bilmediğim sürü şey vardırr..... sen en iyisi herşeyi dinleme

kesinlikle gitme yer yapar durmadan öyle zannedersinn bırak doktora gitinmii pekii kadın dogumaaa ne dediii

ne sorun varmış hamile kalamıyosun estafurulah cnm benimde bilmediğim sürü şey vardırr..... sen en iyisi herşeyi dinleme

Allah razı olsun doktora gittim elhamdülillah hiç bir sorunum yok ancak biraz beklememiz gerekiyormuş ama ben ışte kim ne derse hemen onu yapıyorum hata benim aslında ama artık herşeyi oluruna bırakacağm inşallah Rabbim ol diyecek Olacak. Bundan eminim.

Allah razı olsun doktora gittim elhamdülillah hiç bir sorunum yok ancak biraz beklememiz gerekiyormuş ama ben ışte kim ne derse hemen onu yapıyorum hata benim aslında ama artık herşeyi oluruna bırakacağm inşallah Rabbim ol diyecek Olacak. Bundan eminim.

xcanımm sendedee çok sevindim bir soıkıntı olmadıgınaaa raabimm zamnını bilirr mutlakkk:16:

Back
X