• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimin Üst Köşesinde Gebelik

Merhaba yorumunuzu şimdi gördüm malesef bende sıkıntılı ilerledi aniden kese rahimi patlattı ve iç kanama geçirdim 2 litreye yakın kan bütün karın içine yayıldı sezeryandan daha büyük kesik ameliyat oldum 3 saate yakın sakın ihmal etmeyin çoğu doktor yanılıyormuş umarım sizde de yanılmış olur çünkü benim verilmiş sadakam varmış hızlı müdahale ile şükür ki hayattayım, tabi bu sizde böyle olacak değil 100.000 kişiden bir kişinin başına geliyormuş benim başıma gelen
kaç haftalıktı ? benimkide sat 24 aralık aşılama ile oldu .5 ocakta aşılama oldum. 6,5-7 dedi arasındaki mesafe ama hiç ağrım vs yok 8 hftayı bitimek üzereyiz

kaç haftalıktı ? benimkide sat 24 aralık aşılama ile oldu .5 ocakta aşılama oldum. 6,5-7 dedi arasındaki mesafe ama hiç ağrım vs yok 8 hftayı bitimek üzereyiz
Normalde sata göre 7 haftalık olması gerekiyordu 5 haftalık çıkmıştı sonra ama ameliyat vakti anlaşılmadı ne kadar olduğu

Back
X