Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etmesine ediyordum da niye şimdi zor zamanlar geçirdik ne gerek var diHahahaha bu ne yahu?
Saka gibi konular aciliyor cidden
Peki efendim siz ic asagi bes yukari olacaklari tahmin edemiyor muydunu da bu kadar sasirdiniz?
Bilmem,bir dusunun bakalim ne gerek vardi? Buraya yazmayin amaEtmesine ediyordum da niye şimdi zor zamanlar geçirdik ne gerek var di
Yazma diyorumşerbet ne gı:))
konuyu siyasete açsaydınız da ne gerek vardısını şöyle ağız dolusu yazsaydık..
Yazma diyorum
Tulbent diyorum
Cene diyorum
Baglamak diyorum
Bdvye yanlislikla acilmis bir konu. Ben anlamiyor siz ne diyor rahip kim?![]()
Bilmem,bir dusunun bakalim ne gerek vardi? Buraya yazmayin ama
Yasak
şerbet ne gı:))
konuyu siyasete açsaydınız da ne gerek vardısını şöyle ağız dolusu yazsaydık..
Hayır şimdi çıkıp size deseler,
Ne gerek yoktu?
Ne diyeceksiniz...
Cık cık cık...
Nooption Nairobi cisiysen
Sana siyaset meydanında sürprizim var :))
Rahip bahaneydi zaten , abd nin uyguladığı yaptırımla domatesin kilosunun 7 tl olmasının ne alakası var , ülkemiz " kriz bizi teğet gecti" dendiği gün başladı krize girmeye, abd tüğ dikmiş oldu. 3 ay sonra halimiz daha kötü olacak.insallah yanılıp özür dilemek zorunda kalirimYa ben şok ben iptal madem bırakacaniz ne b...k yediniz ülkeyi krize göturdunuz hani Türkiye yargısı bağımsızdı bu kadar mı ABD sizin gözünüzü korkuttu
Etmesine ediyordum da niye şimdi zor zamanlar geçirdik ne gerek var di
Kız bisey olmaz mune de şaşkınlıktan uzun zaman gözükmez :)
Valla biz tam bi daire pesinati verdik kiriz başladı 100 bin TL 120 faiz gelmesi gerekiyordu 200 bin geldi bu kiriz yüzünden olan bize olduDevaluasyon, kriz bunlarin faturasini kendilerine kesmeyin diye gerek vardi.
Şerbet mi
Böyle bir tatlılığa dayanamamışlar, salmışlar tontişi
Hiç şaşırmadım bu arada. Söyledikleri herşey tırıvırı. Bi gün ak, ertesi gün kara oluyo. İnsanlarda ak deyincede destek de kara deyincede. Demek ki bişey farketmiyo bizim halka. Sorgulamadan destek. Hep destek tam destekk.. Oo yarasın![]()