- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin ben bu şaşkınlığı erken bekliyordum gec geldi benim kablolar yandiHala sasiriyo musunuz![]()
Kız doğru yazdigima eminim benim bu tlf klavyesi bildiğini yazıyorNe şerbeti yaaaa![]()
Yani krize devam mı ne diye beslediysek tosunu madem faydası yoktuRahip olmasa da aynı şeyleri yaşayacaktık.. Abd nin canını sıktık, rahip bahane oldu sadece...
Yani krize devam mı ne diye beslediysek tosunu madem faydası yoktu
Bende dedim rahipler şarap, ekmek veriyor ya bazen ,bu da şerbetmi dağıtıyorKız doğru yazdigima eminim benim bu tlf klavyesi bildiğini yazıyor![]()
Halbuki batıya o kadar da kuru sıkı attık yaw en azidn biri tutsaydi ne itibarimiz kaldı ne bisey uçakta çabası keşke aç kalsaydikta bu kadar ucuz olmasaydı itibarimizVallahi şerbet gibi oldu birilerine.
neyyy rahip Müslüman mı olmaya mı karar vermişşş yuppiiiYazma diyorum
Tulbent diyorum
Cene diyorum
Baglamak diyorum
Bdvye yanlislikla acilmis bir konu. Ben anlamiyor siz ne diyor rahip kim?![]()
neyyy rahip Müslüman mı olmaya mı karar vermişşş yuppiii
İtibar mitibar hak getire..Daha fazla yorum yapamam istesem de olmuyor birazdan @mune cımbızıyla gelirHalbuki batıya o kadar da kuru sıkı attık yaw en azidn biri tutsaydi ne itibarimiz kaldı ne bisey uçakta çabası keşke aç kalsaydikta bu kadar ucuz olmasaydı itibarimiz
Korkunun ecele faydası yokİtibar mitibar hak getire..Daha fazla yorum yapamam istesem de olmuyor birazdan @mune cımbızıyla gelir![]()
Var bu işte bir işBence en başından beri olayı eksik yada yanlış anlamışsınız.![]()