Estetik ameliyatı olmayı tek hayali olarak benimsemiş olan ben, iş arkadaşımla birlikte medıcana hastansine gittik birlikte muayene olduk. sadece estetik amaçla gitmiştim ama burnumda nefes almamı zorlaştıracak sağlık problemleriminde olduğunu da öğrendim. doktarumla ilk görüşmemde ameliyata hemen karar verdim çünkü kendine çok fazla güvenen dinamik ruhlu bir doktor karşımdaydı ve birlikte gittiğim arkadasımda aynı enerjiyi aldığı için birbirimize cesaret vererek karar verdik.. şimdi ameliyatımın üzerinden tam bir hafta geçti alçım bugün alındı görüntü muhteşem çok doğal bir burnum oldu yüzümde hala şişlikler var burnumda şiş olmasına rağmen yeni burnumu o kadar çok sevdim ki şimdi buraya paylaşırken bile bir yandan aynaya bakıyorumhiç kanamam olmadı ilk gece annem saolsun sabaha kadar bi saniye başımdan ayrılmadan buz ile pansuman yaptı ve onun sayesinde doğru düzgün morluğum ve şişliğim de olmadı.. herkesin norkozdan endişesi var ben size ondan da hemen bahsedeyim ameliyathaneye tekerlekli sandalyemle gittim orda beni sedyeye alırken doktorumun ameliyathanedeki benden önce ameliyat olan hastasını gördüm hemşirelere rica ettim kendisini görebilirmiyim diye onlarda elbette görebileceğimi söylediler ama öncesinde istersem serumumun çok sıktığını onu gevsetebileceklerini söylediler bende sevinçle lütfen dedim hemşire o sırada koluma sakinleştiriciyi sıktı. ya ne yaptın ki dedim o da bana gülümseyerek güle güle dedi...sonrasında odama gelmiştim yüzüm alçı içindeydi.. işte böyle doktora güvenmek çok önemli ben ona sadece doğal istiyorum dedim gerisini ona bıraktım ve çok doğru bir karar vermişim..ameliyat olmak isteyen karar veremeyen , veya daha detay bilgi almak isteyen olursa memnuniyetle yardımcı olurum bir hafta daha raporluyum şimdi bunun keyfini çıkarıyorum
sevgilerle...
memnun olduğuna çok sevindim canım zira ben kendisinden hiç memnun kalmadım..
sevda89 cok gecmis olsun.. ama bence tavsiye icin cok erken, bende ilk 15 gün doktorumdan cok memnundum :) gerci herkeste sorun olacak diye bisey yok, insallah sorunsuz bi kerede istedigin gibi bi burunla devam edersin hayatına. insanların memnuniyetini okumak cok güzel..
burun catımdaki sisler inmeye basladı ve kas aramın cok oyulup catınında cok alcak oldugunu farkettim. 1. ayımda sag tarafımda cökme oldu. sisler indikce burun deliklerimin kücülmeyip aksine eskisinin 2 katı oldugunu farkettim :) suan kücücük bi gövde ve kocamaan bi burun ucum var. yine nefeste fazla sorunum yok ona sükrediyorum. bide saglık sorunu yaratsaydı mahvolmustum. dilerim sizde olmaz böyle seyler.
haletiruh doktorun kimdi acaba?? doktor ismi vermediğin için Rahmi Özcelep olarak algıladım canım.. çok geçmiş olsun.. peki doktor araştırmasına girdin mi..?
benden çok şeyler aldı götürdü bu ameliyat..psikolojim o kadar kötü ki.. ikincisi için araştırma yapıyorken korkusuda cabası.. (
her yaşımda kullanabileceğim bir burun yapıcakmış oysa, pehh(
kızlar şu an için iyi görünüyor inş bendede aynı sorunlar olmaz( on günlük oldu burnum resimlerimi paylaşıcam şimdi yorumlarınızı bekliyorum lütfenn!!!!
doktorum rahmi bey degildi, öyle bi yanlıs anlamaya sebep olduysam özür. doktor ismini yine veremicem cünkü tanıdık vasıtasıyla buldugumuz bi doktordu o yüzden cokta adı gecsin istemiyorum bu forumda. ama öyle bilinen sitede adı gecen doktorlardan degil. doktor arastırmasına ister istemez basladım, herkes daha cok erken diyo ama doktor arastırmak bile beni biraz sakinlestirip eninde sonunda bu burundan kurtulabilecekmisim gibi hissettiriyo :) suan aklımda emre ilhan ve serdar öztürk var, zaman icinde degisirmi bu isimler bilmiyorum. sendeki sorunlar ne ? ve sanada cok gecmis olsun, inan cok iyi biliyorum o psikolojiyi, insallah hersey yoluna girecek..
canım ben ince deriliyim demiştin ama ince derili gibi gelmedin fotoğraflarına baktığımda, birde hiç benimkisi gibi bir şişliğin olmamış:) çok şanslısın, şiş halin böyleyse eğer şişlerin indiğinde düşünsene birde çok daha güzel bir burnun olucak:)
valla bende bendeki sorunları bir çakozlayabilsem, ben hayatımda bunun kadar büyük bir sorun görmedim.. insanı hayattan bezdiriyor, karamsarlaştırıyor, yoruyor..
benim kemerim çok fazla alınmış canım.. gözlerin arası var ya orası baya bir düz geliyor sonra pırr burun çıkıyor ortaya.. haliyle gözlere etkiside farklı oluyor.. benim kuruntum olsa keşke.. birde zaten önceden kocaman bir burnun olunca, önden de bakıldığında kemer alındığı için alt kısmın genişliği daha bir ortaya çıkıyoranlatabildim mi bilmiyorum ki, anlatılmıyor pek böyle şeyler istensede, tam tamına gördüğünü anlatamıyormuşsun gibi geliyor bana yaşıyorsun böyle..
cok cok iyi anlıyorum cünkü benim sorunumda aynı benimde kas aram ve kemik kısmı fazla alınmıs böyle eblehmi derler tam hatırlayamadım bos bakıslı bisey oldum. önceden yine burnuma ragmen bi sevimlilik vardı yüzümde simdi garip bisey oldum. seninde burnun 2 parca gibi gözüküyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?