Rahmi özcelep ' e teşekkürler...

ben doğal olsun çok aşırı estetik görünmesin dedim ısrarla trek, dualarım seninle bir ara resimleri yükleyince atarım sana da çok yoğun çalışıyorum, çok fazla giremedim nete.
şu anda bir sıkıntım yok. Allah'a şükür çok doğal bazen ben bile hep böyle miydi acaba diye unutuyorum :) Haftaya yine kontrole gidicem. çok hafif ödem oluyor şu anda ona da masaj yap diyor, o kadar. Allah yardımcım olsun, sağ salim çıkarsın inşallah. dua ettim bol bol sen de öyle yap rahatlarsın :)

Arkadasim merhaba.benimde cuma gunu oldu bitti ameliyatim allaha sukur morluklarm cok azcik oldu sadece sisim aZcik ;))
Tamponlarimida aldrdim hiccc acimadi ama alci ve dikisler duruyor dikislerden acikcasi korkuyorum alirken aciyormu ki? ??

Iki parmaginla burnunun icine masaj yap diyor banada ama korkudan yapamiyorum. Insallah alci ciktiginda hayal ettigim burna kavusurum bol bol haberleselim..

Arkadasim merhaba.benimde cuma gunu oldu bitti ameliyatim allaha sukur morluklarm cok azcik oldu sadece sisim aZcik ;))
Tamponlarimida aldrdim hiccc acimadi ama alci ve dikisler duruyor dikislerden acikcasi korkuyorum alirken aciyormu ki? ??

Iki parmaginla burnunun icine masaj yap diyor banada ama korkudan yapamiyorum. Insallah alci ciktiginda hayal ettigim burna kavusurum bol bol haberleselim..

şu masajı tarıf etsene trekcim.burun içinemi dedi.

Aledaxim 2 elinin serce parmagiyla kikirdagina burun duvarina bastirip cekiceksin hafif acidigini hissedip birakicaksin..doktorumun soyledigi bu..

Tamam canım bunu anladım.Yukarıda burun içine yazmışsın masajı.Serçe parmakları burun içine sokmuyoruz sanırım.Dıştan hafif bası yapmak gibi.ben öyle anladım:)

kızlar ben de ameliyat için dr araştırıyorum.. bnm de malesef bütçem kısıtlıı :((( siz memnunmusunz burunlarınızdan? foto görmemiz mümkünmü?

kızlar ben de ameliyat için dr araştırıyorum.. bnm de malesef bütçem kısıtlıı :((( siz memnunmusunz burunlarınızdan? foto görmemiz mümkünmü?

Merhaba burnumu gostermek isterdim ama malesef sargida ;))
Doktor Rahmi ozcelepi oneririm kendisi Medicanacamlica hastanesnde gorev yapiyor cok bilgili bir doktor yarin alcim ve sargilarm cikiyor ondan sonra daha cok detayli bilgi verecegim sana..

dikişler alınırken canın çok hafif yanıyor fakat verdiği sinir bozucu rahatsızlık hissi daha gıcık bide kurumuş kan sargıya yapışmışsaaa ııyyykkk:) ama sasortikalı çaresini bulmuş dene istersen ben bugün öğrendim...

dikişler alınırken canın çok hafif yanıyor fakat verdiği sinir bozucu rahatsızlık hissi daha gıcık bide kurumuş kan sargıya yapışmışsaaa ııyyykkk:) ama sasortikalı çaresini bulmuş dene istersen ben bugün öğrendim...

Aldirdim dikislerimi alcimi sargimi cok cok az can aciyor o da 1 2 dakika suruyor zaten ;) simdi cok.az odemler var onlarin inme zamani. Bugun tam 7gunum ;))

Merhaba burnumu gostermek isterdim ama malesef sargida ;))
Doktor Rahmi ozcelepi oneririm kendisi Medicanacamlica hastanesnde gorev yapiyor cok bilgili bir doktor yarin alcim ve sargilarm cikiyor ondan sonra daha cok detayli bilgi verecegim sana..

Arkadasim istersen bu forumdan yazismaya devam edelim..ben burnumun her asimasinda cok cok memnunum Rahmi beyle gorusmeni siddetle tavsiye ederim kendisi isinin uzmani gozun kapaliguvenebilirsin.. Fiyat icinde emin ol cok cok uygun...Butceni sarsmayacak sekilde sana bilgi verecektir emin ol

Arkadasim istersen bu forumdan yazismaya devam edelim..ben burnumun her asimasinda cok cok memnunum Rahmi beyle gorusmeni siddetle tavsiye ederim kendisi isinin uzmani gozun kapaliguvenebilirsin.. Fiyat icinde emin ol cok cok uygun...Butceni sarsmayacak sekilde sana bilgi verecektir emin ol...

merhaba, uzun süredir giremedim nete, nasılsın trek şimdiden geçmiş olsun, memnun musun burnundan?

Merhaba Zno
Cok iyiyim sukur ameliyatin ilk 2gunune yakin burnumda agri vardi sonra o da hemencik gecti. Yuzumde hic morluk olmadii sadece cok az sistim..5gun once dikislerimde alindi simdi odemlern inmesini bekliyorim doktorun verdigi masajlari yapiyorum. Senin dikis izlerin gectimi peki? ? Inanilmaz iyi bir doktora rastlamisizz Allah bin razi olsun ondan Zno..hem dogal hemde cok guzel bi burun yapti buraya yazsam sanirim 3 sayfa tutar... Daha bugun kontrolum vardi yanindaydim sen nasilsin peki? ?

çok sevindim senin adına trek, burnun nasıl beğendin mi nasıl olmuş?
benim dikiş izim yok denecek kadar az şu anda hızla iyileşiyor.
çok soğuğa çıkmamaya çalış ben öyle yapıyorum yoksa biraz sızlama oluyordu ilk zamanlarda
ben bir de çok alerjik olduğum için hapşırma olayı vardı alerji için sprey verdi çok rahatladım.

çok sevindim senin adına trek, burnun nasıl beğendin mi nasıl olmuş?
benim dikiş izim yok denecek kadar az şu anda hızla iyileşiyor.
çok soğuğa çıkmamaya çalış ben öyle yapıyorum yoksa biraz sızlama oluyordu ilk zamanlarda
ben bir de çok alerjik olduğum için hapşırma olayı vardı alerji için sprey verdi çok rahatladım.

evet zno cok guzel bı burun yapmıs saolsunnn..ılk 10gun hıc hapsırma olayı olmadı bende pekte dısarı cıkmadım.. suanda dıkıs ızıde gecıyor baya ıc dıkıslerımde vardı benım onların ızı var ama zamanla gececek ınsallah.. Senınde ıyı olmana cok sevındım valla ıyı gunlerde kullanalım burnusumuzu daha 6 ay ıcınde ıyıce iner zaten..

Back
X