Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahmin ters olması bir sorun değil benimde öyle yapısal bir durum. İlk denemede pozitif oldu bizim mesela.Hayırlı ramazanlar kızlar benim rahmim arkaya dönükmüş acaba benim gibi ters rahimli olan var mı embriyo transferi nasıl geçti sonucu pozitif oldu mu yardımcı olur musunuz
Ay gerçekten mi çok sevindim herhangi farklı Bi işlem yapılmadı dimiRahmin ters olması bir sorun değil benimde öyle yapısal bir durum. İlk denemede pozitif oldu bizim mesela.
Yoo normal transfer oldum dediğim gibi bu durum çoğu kadında var yapısal bir durumAy gerçekten mi çok sevindim herhangi farklı Bi işlem yapılmadı dimi
Ay Vala çok sevindim içim rahatladı çok sagolun cevaplarınız içinYoo normal transfer oldum dediğim gibi bu durum çoğu kadında var yapısal bir durum![]()
Benim de rahmim tersmiş, doktorum gebeliğe engel olmaz dedi ki dün transferden sonraki kan tahlili günümdü, benim de gebelik pozitif şuan, 2. testle yükselip yükselmediği kontrol edilecek yarın
Aminn , Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bebişler versin inşallahYa çok güzel Rabbim inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bütün hamilelere inşallah bidahaki sonucunuzda güzel olur inşallah![]()
Amiinnnnn inşallahAminn , Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı bebişler versin inşallah![]()
Sonucumuz ne oldu acabaBenim de rahmim tersmiş, doktorum gebeliğe engel olmaz dedi ki dün transferden sonraki kan tahlili günümdü, benim de gebelik pozitif şuan, 2. testle yükselip yükselmediği kontrol edilecek yarın
Bugün kese muayenesine gittik, kese oluşumu güzel dediler, inşallah herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğizSonucumuz ne oldu acaba
Masallah cok guzel ilerlemisBugün kese muayenesine gittik, kese oluşumu güzel dediler, inşallah herşey yolunda giderse 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz
Aminn, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMasallah cok guzel ilerlemisdarisi bekleyenlere canim
Aminn canimmAminn, Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Merhaba benim rahmim arkaya dönükmüş tüp bebek için gitmiştim doktorum dedi birde tüplerim olduğundan yukarıdaymış rahim filmde gördü söyledi. Korkmalımıyım bilmiyorum tüp bebek yaptırıcam bu olay gebeliğe engel mi canım bilgine ihtiyacım var. Birde tüp bebek yaptırdığımda tüplerin yukarıda olması engelmi yani tüp bebede tüplerin işlevi oluyormu yoksa embriyo rahme direk bırakılınca tüplerle alakası olmuyor mu kusura bakma beni aydınlatmanı çok isterimBenim de rahmim tersmiş, doktorum gebeliğe engel olmaz dedi ki dün transferden sonraki kan tahlili günümdü, benim de gebelik pozitif şuan, 2. testle yükselip yükselmediği kontrol edilecek yarın
Canım ben bu mesajı yazdığımda gebeligim oluşmuştu, yaklaşık 2bucuk aylıkken kalbi durduğu için kurtaj olmuştum yani rahmimin ters olması gebe kalmama engel olmadı. Benim zaten tup bebek yaptirmamin sebebi tuplerimin tikali olması. Sonuc olarak bebek rahim yatağında gelişiyor sanmıyorum tuplerle alakalı bir sorun yaşayacağınıMerhaba benim rahmim arkaya dönükmüş tüp bebek için gitmiştim doktorum dedi birde tüplerim olduğundan yukarıdaymış rahim filmde gördü söyledi. Korkmalımıyım bilmiyorum tüp bebek yaptırıcam bu olay gebeliğe engel mi canım bilgine ihtiyacım var. Birde tüp bebek yaptırdığımda tüplerin yukarıda olması engelmi yani tüp bebede tüplerin işlevi oluyormu yoksa embriyo rahme direk bırakılınca tüplerle alakası olmuyor mu kusura bakma beni aydınlatmanı çok isterim![]()
RAbbim inşallah tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip etsin canım bilgilendirdiğin için çok saolCanım ben bu mesajı yazdığımda gebeligim oluşmuştu, yaklaşık 2bucuk aylıkken kalbi durduğu için kurtaj olmuştum yani rahmimin ters olması gebe kalmama engel olmadı. Benim zaten tup bebek yaptirmamin sebebi tuplerimin tikali olması. Sonuc olarak bebek rahim yatağında gelişiyor sanmıyorum tuplerle alakalı bir sorun yaşayacağını