Rahmin üst kısmında polip olup hamile kalan var mı?

selamlarr , bende bugün doktordayım infertilite tedavisi için gittik, benim doktorumda şüphelendi ama regl oluncaa gel kontrol edeceğim tekrar, eğer polip varsa bebek tutunmasına engel dedi bana , rapora da şöyle yazmış

usg uterus avaf el 7 mm post duvarda hiperekojen alan polip? bilat overler multikistik

hepimiz için hayırlısı olur inşallah :KK200:

selamlarr , bende bugün doktordayım infertilite tedavisi için gittik, benim doktorumda şüphelendi ama regl oluncaa gel kontrol edeceğim tekrar, eğer polip varsa bebek tutunmasına engel dedi bana , rapora da şöyle yazmış

usg uterus avaf el 7 mm post duvarda hiperekojen alan polip? bilat overler multikistik

hepimiz için hayırlısı olur inşallah :KK200:
Merhaba ultrasonda mı görünmüş sizin polip ben ancak hsg de görünüyor diye biliyorum

Bende de polip var yeni hsg çektirdim ve orda çıktı ayni zamanda şekilde bozukluk var kalbe benziyor henüz doktora gidemedim sonuç göstermeye ama 2 cm den büyük olanlarin alinmasi gerekiyormus gebelik olussa bile gelişimine engel olur mus ama tedirginim eger ameliyat olursa rahme zarar verir mi

Bende küçük 1 cmlik falan bişey varmış Şubat ayında muayenede görmüştük aldirsanda olur aldirmasanda denmişti.Gecen ay hamile kalmışım işte.Gecen doktoruma sordum seninki çok küçük sorun olmaz dedi.Ama dediğiniz gibi 2 cm üstü sorun olabilir

Back
X