Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Rahmin üst kısmında polip olup hamile kalan var mı?
Rahmimin en üst kısmında içe doğru baskı yapan bir polip var embriyo tutunmasına engel olabilirde olmayadabilirde denildi bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba?
selamlarr , bende bugün doktordayım infertilite tedavisi için gittik, benim doktorumda şüphelendi ama regl oluncaa gel kontrol edeceğim tekrar, eğer polip varsa bebek tutunmasına engel dedi bana , rapora da şöyle yazmış
usg uterus avaf el 7 mm post duvarda hiperekojen alan polip? bilat overler multikistik
selamlarr , bende bugün doktordayım infertilite tedavisi için gittik, benim doktorumda şüphelendi ama regl oluncaa gel kontrol edeceğim tekrar, eğer polip varsa bebek tutunmasına engel dedi bana , rapora da şöyle yazmış
usg uterus avaf el 7 mm post duvarda hiperekojen alan polip? bilat overler multikistik
Bende de polip var yeni hsg çektirdim ve orda çıktı ayni zamanda şekilde bozukluk var kalbe benziyor henüz doktora gidemedim sonuç göstermeye ama 2 cm den büyük olanlarin alinmasi gerekiyormus gebelik olussa bile gelişimine engel olur mus ama tedirginim eger ameliyat olursa rahme zarar verir mi
Bende küçük 1 cmlik falan bişey varmış Şubat ayında muayenede görmüştük aldirsanda olur aldirmasanda denmişti.Gecen ay hamile kalmışım işte.Gecen doktoruma sordum seninki çok küçük sorun olmaz dedi.Ama dediğiniz gibi 2 cm üstü sorun olabilir
Rahmimin en üst kısmında içe doğru baskı yapan bir polip var embriyo tutunmasına engel olabilirde olmayadabilirde denildi bu şekilde olup hamile kalan var mı acaba?