merhaba
ben de aynı dertten muzdaribim. rahim duvarı kalınlaşmıyor ve aynı sekilde muhtamelen yapışıklıklar devam ediyor ki adetim cok az geliyor. nar suyu icitim bir faydasını gormedim. akupunktura gittim faydasını gormedim. simdilerde sadece her gun coraspin iciyorum. rahim masajı denen bişi var aklıma geldikçe yapıyorum. ben daha bir çaresini bulamadım ama yanlız değilsin arkadaşım...
merhaba ben de nar suyu içiyorum ama tansiyonumu düşürüyor.doktorum est....ile duph.... verdi iki aydır onları içiyorum ve düzelmicek diye çok korkuyorum reglim o kadar az ki ped bile kirlenmiyor ee ameliyat bi daha da olmak istemiyorum.çaresizlik çoooook zor.
selamlar pepelopen, çiğdem ve kızlar,
ben 8 yıl once normal dogumla almıslardı bebegimi ondan sonra 2 defa daha hamile kaldim ama hamilelikler devam etmedi. kurtajlardan yapisiklik oldugu soylendi. kurtajlarida proflar falan yapti. derken gorumcemin arkadasi doktor histeo yapalim dedi (ki görümcem ve kocası da kadın doğumcu). bi israr bi israr git de git dediler. ben de gittim. histeo sirasinda laparoskopiye dondu. derken laparoskopde mi histeoda mi bilemicem artik ne halt yedilerse ince bagirsagimi delmisler. en gücüme giden 3 gun sonra karin agrisi ve şişliği geçmeyince ve ben bağırıp çağırmaya başlayınca ortaya çıktı. neredeyse beni o halde taburcu edeceklerdi. sonrasında acil ameliyat ve 3 ay bağırsağım dişarda yaşadim. sonra içeriye almak icin bi daha ameliyat oldum. aradan 1 sene gecti tekrar rahim filmi cekildi ilk halinden cok daha berbat olmuş. sonra histeo oldum tüp bebek tedavisi oncesi. 2 tüp bebek ve negatif. simdi regilim cok az geliyor.yumurtalar tükeniyor. yaşım geçiyor. biktim usandım. o kadar diyeyim sana. Allah kimsenin başına vermesin.
akuya gittim güya rahimi canladırıyormuş endoyu kalınlaştıyormuş falan. ya doğru akucuyu bulamadım yada artık durumum umutsuz bilemiyorum işe yaramamış. akuya 2 ay boyunca her hafta düzenli gittim. ilk 3 hafta haftada 3 defa sonrasında haftada 2 defa. endometrium reglin 16. günü 4 mm di. her seans 100 tl. bari bir iki mm daha fazla çıkaydı. acıdım umuduma ve verdiğim paraya.
doktorlarmı çok dikkatli seçmeye çalıştım ama olan oldu. başımdan çok şey geçti. kendime sinir olsam da hala tuhaf bir şekilde içimde umut var. Allah böyle sabır veriyor belki de.
Merhaba..tamamlanmamış gebelik sonucu normal doğum+kürtajlar+hsg+laporoskopi histereskopi = Ramimde yapışıklık giderildi(bence hala var) ancak rahmim gebeliğin oluşması için yeterli kalınlığa ilaçlara rağmen ulaşamıyor.en çok 6-7 olabildi.hamile kalmak için uğraşıyorum ilaçlar,aşılama ama artık gücümün bittiğini hissediyorum ve çaresizlik de eklenince sizlere danışmak istedim.
merhaba
ben de aynı dertten muzdaribim. rahim duvarı kalınlaşmıyor ve aynı sekilde muhtamelen yapışıklıklar devam ediyor ki adetim cok az geliyor. nar suyu icitim bir faydasını gormedim. akupunktura gittim faydasını gormedim. simdilerde sadece her gun coraspin iciyorum. rahim masajı denen bişi var aklıma geldikçe yapıyorum. ben daha bir çaresini bulamadım ama yanlız değilsin arkadaşım...
Ben bebeklerimi kaybedeli 2 sene olacak,26 haftalıktı.doktorum ikinci adetten sonra deneyebilirsin diyince o kadar sevinmiştim ki hemen tekrar hamile kalmayı çok istemiştim,eşim bile şaşırmiştı(doğumdan sağ kurtulmama seviniyorlardı)Şuna çok üzülüyorum;bu kadar yaşadıklarımızın üzerine ve çare bulmak için bu kadar kürtaj-ameliyata rağmen elimizin boş kalması...isyan etmemeye çalışıyorum ama bazen dayanamıyorum.ben ameliyatımı annemlerden gizli oldum,kurcalatma artık kendini diceklerdi biliyorum ama evlat hasreti böyle işte...ameliyatında yapışıklık görülmüş müydü?bende 0.7mm vardı açtık dedi,niye hala böyle anlamıyorum.bu arada ameliyata rağmen adetlerinin az olmasına doktorun ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?