• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

154736_10151202533628248_1295740056_n.jpg

kızlar günaydın çok takılamıyorum arada bakıp çıkıyorum ablam gelmişti hala bizde zaten birazdanda dışarı çıkacağız yarın yine sık sık yanınızda olurum.

İyi geceler arkadaşlar. Allahıma şükürler olsunki bu haberi sizlere buradan verebilmeyi bana nasip etti. Bat tarihim gecikmesi sonucu yaptıgım test pozitif çıktı :nazar::nazar: Dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun. Burada olan isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin inşallah:nazar: Ne diyeceğimi bilmiyorum çok değişik duygular içersindeyim :49::49::49: Ablacığım sanada çok teşekkür ederim burada bize öncü oldun duaların edilmesi için hep çaba sarf ettin. ALLAH sendende razı olsun. Birbirimizi göremesekde ben varlıgınızı hissediyorum ve sizlerden güç alıyorum. Allahım inşallah kucağıma almamıda nasip etsin:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::32::32::32:

Canım benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin :nazar::nazar::nazar:

kızlarr herkese merhaba

bugün pazar ve soğuk herkes kocişininyanında herhalde:37::37::37:

kızlar dr.um bana bir daha kan testi vermene gerek yok dedi ama ben dayanamadım akşam tekrar verdim.
çarşamba sabahı 35,81
c.tesi akşamı 108 çıktı

sizce normal midir bu artışlarr:18::18::18:

nbr kızlar nasılsınız:16:

iyiyiz tatlım hoşgeldin (gerçi benden başka kimse yok ama:9::9::9::9:)

kızlarr herkese merhaba

kızlar dr.um bana bir daha kan testi vermene gerek yok dedi ama ben dayanamadım akşam tekrar verdim.
çarşamba sabahı 35,81
c.tesi akşamı 108 çıktı

merhaba taze anniş benim kocam işte ama
normal canım hatta çok güzel :nazar::nazar::nazar: sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın inşallah:16::16::16:

oyyyyyyyy gece neler olmuş öleeeee =)))

sevdem cnm gözünaydınnnnn :nazar::emir_bebek:Allahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin tatlım.aklına takılan birşey olursa çekinme sor cnm :54:

savas adetinin normalde kaçıncı günü bugün cnm?artışın gayet güzell hiç dert etme

kızlarr herkese merhaba

çarşamba sabahı 35,81
c.tesi akşamı 108 çıktı

mrb canım bende perşembe akşam 40 tı dün sabah 93 çıktı ben normal olduğunu düşünüyorum canım masllah bize :nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X