- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #1.461
reglin az geliyor olmasi sorun muymus??
hormon tahlil sonucunu bekle canim rahat ol ortada bisey yok ki
selam kızlar
hayırlı akşamlar diliyorum hepinize
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:
reglin az geliyor olmasi sorun muymus??
hormon tahlil sonucunu bekle canim rahat ol ortada bisey yok ki
normal adet gibi değil, lekelenme gibi geliyor, bu sorun tabiki, rahim kendini yenilememiş, hala adet öncesi gibi dedi
selam kızlar
ben bugün doktora gittim, reglim çok az az geliyor dedim, hormon tahlili istedi, çoğaltmak için ne yapmalıyım dedim, hiç bi cevap vermedi, sizce ne yapmalıyım, soğan suyu mu içsem, hayıt suyu var evde ondan mı içsem, aslan pençesi, civan perçemi vs çayı var onlardan mı içsem:26:
selam ben dee varim =))
ayet el kursi mi okuosunuz?? ben de unuttum die uzuluodum yeniden hatirlamis olurum
kac taneye tammaliyorsunuz
merhaba kızlar..
bu ara aksattım girmedim sayfamıza ovulasyon zamanı girersem stres oluyorum da..
ovulasyondan çıkınca geliyorum
geçti gitti şükür adete az kald ama benim sivilcelerim gene göründü pek umudum yok ama hayırlısı..
hamile arkadaşlarımız varmış..
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
ilaçla mı geldi adetın canım?
hoşgeldin cnm.
Bugün gelmeyenleri silerken listeden seni gördüm dedimki mutlaka gelecek :)) bizi bırakmaz o.Geldinde kalp kalbe karşı.
Canım beliritilere aldanma inş.Bebeğin seninledir. Eşin test yaptırdımı cnm varmı değişiklik.
selam kızlar
merhaba kızlar..
bu ara aksattım girmedim sayfamıza ovulasyon zamanı girersem stres oluyorum da..
ovulasyondan çıkınca geliyorum
geçti gitti şükür adete az kald ama benim sivilcelerim gene göründü pek umudum yok ama hayırlısı..
hamile arkadaşlarımız varmış..
tebrikler Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
sağol canım silmediğine sevindim ben bi ara aksatrım ama döner doşalır gelirim..silme beni
canım ilacı en az 3 ay kullanmamız gerekiyor bizim 2 ay bitti bakalım ne zaman yaptırabileceğiz..
biz ilçedeyiz test yeri bize uzak bakalım.çok meraktaym bende inş.düzelme olmuştur..:13:
Aynı şekilde, maydanozun da yoğun C vitamini dışında, adet döneminde adet söktürücü özelliği olduğu bilinir. Hatta yıllar önce Apyol Enver diye bitkisel bir ilaç vardı, şimdi artık satılmıyor. Özü tümüyle maydanoz köküne dayalıydı. Ve özelliği adet söktürmek, adet dönemindeki sancıyı gidermekti.
alıntıdır***
Canım nette araştırdım özel bir kaynama süresi varmı diye ama bulamadım.
maydanozun özellikle dalları iyi geliyor.1/3 demet maydanozu 2 su bardağında 7/8 dakika kaynat soğuyunca suyu nu süz iç.varsa hemen başla adetini söktürür.Kanama çok olursa bırak ama devam etme.
kııııızzzzzzzzzz nerdesin seeeeennn hoşgeldinbeyazlım da yok ortada
Yok yok silmem cnm ama sen gel bırakmaharekete etkisi 3 ay sürmüyor cnm o daha çok sayıya çünkü spermler 72 günde üretiliyor.inşAllah işe yaramıştır cnm.
özlem ne iş anlamadım bende.Atın gitsin dediler banadaAma hamile topiğinee
hoşbuldum canımm..işte bi varım bi yok
hıhı canım 72 gün ama dr lar en az 3 ay kullanıp test yaptırın diyorlarda o yüzden..
buralarda hemen gideceğimiz yerde yok zaten.3 ay dolsun gideriz inş.
kesinlikle öyle Rabbim kabul etsin inşAllah.ben su an okuyamam ama ben de katilmak isterim bi kac gun sonra
cok guzel dusunmussunuz ozellikle birbirini ttanimayan insanlarin birbiri icin dua etmesi cok guzel
benim bat da 7 aralikmis baktm simdi
ablaaa aramızda kalsın ammabence bu topikten gidecek biri varsa o da feryal ve esengül, şutlayın gitsinler
cnm bence soğan suyunuda uygulayabilirsin gunde iki kere yemeklerden yarım saat önce rahmi çok guzel temizliyor ben birkaçkez yaptım çok faydasını gördum cnm öneririmsağol canım çoook teşekkür ederimhemen uygulayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?