- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #15.081
rainbowcolors rahatsızım dedin diye yazayım dedim canım
Aybikekayra
1001 Ayet-El Kürsi
nartanesi:50
asbelove:100
kalan :851
msj hakkın dolu canım cvp yazamıyoummm
canım ben catering frmasında çalışıyorum.firmanın iş aldığı başka bir yerde taşeron firma gibi.
canım açığı bulamadım hala.aradım taradım yok bi yerden bişey çıkmıyor.bütün olasılıkları değerlendirdim yok bir sonuca varamadım.biz şimdi bilgisayar sistemine geçtik SAP diye canlıdayız herşeyi bilgisayardan yapıyoruz.En sonunda manuel olarak tuttum hesapladım o şekilde bir açık görünmüyor.ya sistemde hata oldu yada başka birşey vardı göremedim.bölge müdürümede yaptıklarımı ve araştırmalarımı anlattım.oda yapacak bişey yok o zaman bekleyeceğiz sonucu öyle göreceğiz dedi.
canım mevlam nasip ederse bende okurum senin için yasin ama şu birkaç günde sonra ancak.şu cüzleri bitirmeye çalışıyorumda
Canım evet bende bu işlemden bahsediyorum dr.unne yazıkki yanlış yönlendirmiş seni çok bir şey elde edilmez olur mu rahimde bir sorun varsa görülüp tedavi ediliyor.Bence gideceğn ilk dr.bunu önerecek.Rabbim tez zamanda nasib etsin inşAllah canım.
Hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için çokkkk teşekkür ediyrorum baş dönmesi sorunum var dünden bu yana.Ara ara artıyor.
Duaları düzenleyeyim hele MaaŞallah okumakta yarışıyor gibisiniz ne mutluu size
Ablacım gelmişşş nası ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?