- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #15.321
kızlar adet sivilcelerim meşhurdur öyle yerlerim de ilginç bir şekilde çıkar ki görmeniz lazım
dün sıralama şu şekilde; alnım, burnum, çenemresmen yukardan aşağı 3 nokta, yüzüm beyaz onlar da kırmızı kırmızı lamba gibi olmuş yavv
kızlar size bişey daha deyimmifilm çekiliyordu bursada ve biz ailecek figüranlık yaptık ama daha gösterme girmedi film vah başkanım vah diye bir film duyarsanız .ama ne kadar çıkarız bilmiyorum çok kısacık dı sahne
Canım nete resim koymama konusunda sözüm var cnm eşime facemde yok bu yüzden.Ama msn varsa ok.dir
kızlar size bişey daha deyimmifilm çekiliyordu bursada ve biz ailecek figüranlık yaptık ama daha gösterme girmedi film vah başkanım vah diye bir film duyarsanız .ama ne kadar çıkarız bilmiyorum çok kısacık dı sahne
özlem senin şu anlatış biçimin yok mu yaa
bendee bu aralar açıyorum çok kullanmam.Özele atarmısın lütfennnvar cnm msn çok kullanmasamda arada lazım oluyor
iyiyim canım.sağolasın.sen nasılsın?
bebekler iyiler çok şükür.bir oğlum bir kızım olucak allahın izniyle.isim düşünmeye başladım bile: )
sen hamiş değilmiydin?yanlış mı hatırlıyorum?nerde cetvel: )
kızlar birşey soracam size yeni geldiğim için.sizin bebekler niye olmuyor ya da kaç aydır/yıldır uğraşıyorsunuz.bende kan pıhtılaşması var.ilk bebeğimde hemen hamile kalmıştım ama bunda korunmayı bıraktım adet düzensizlikleri başladı.galiba yumurtlayamıyorum da....doktorum rahim kalınlığın yumurtalıkların normal diyor.beloc zok ve corasprin kullanmaya başladıktan sonra böyle oldum
allaha emanet cnm hiç öyle bir korkum olmadı çok aşırı bir güzelliği yok zaten şirindir kızım ama birazda cadı
minnoşum olmassss mııı, sen bi çay koy ben de halleyleri alıp geleyim balımmm
kızlar birşey soracam size yeni geldiğim için.sizin bebekler niye olmuyor ya da kaç aydır/yıldır uğraşıyorsunuz.bende kan pıhtılaşması var.ilk bebeğimde hemen hamile kalmıştım ama bunda korunmayı bıraktım adet düzensizlikleri başladı.galiba yumurtlayamıyorum da....doktorum rahim kalınlığın yumurtalıkların normal diyor.beloc zok ve corasprin kullanmaya başladıktan sonra böyle oldum
kuzum keşke adama biraz bekler misiniz evim müsait değil deseydin 5 dk bekleyiverseydi kapıda, bi de böyle durumlarda eşin evde yoksa dış kapıyı açık bırak ve varsa komşuna da söyle onun da kapısı açık olsun, ben öyle yaparım hep
parayı peşin vermeseydiniz keşke
geçen gün benim komşum kapıda beklemeden direk daldı:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?