- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #15.581
Bende uyusam iyi olacak.
Güzel bir güne uyanmak dileğiyleedişleri fırçalamadan uyumayın aman haaaaaaa
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihilükadü, ve tenfericü bihilkürabü, ve tükdâ bihilhavâicü, ve tünâlü bihirregâibü, ve hüsnülhavâtimi, ve yüsteskalğamâmü bivechihil kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâlûmin lek.
"Allâhım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."
Zerbas
4444 Salatı Tefriciye
Kalan:4444
Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesin gönlündekini hkkında hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.AMİN
İki gundur gelemdim kusura bakmayin.kocisle didistik biraz ctesi keyifsizdim.cok sukur duzelttik.dun de islerim vardi aksam da site ariza verdi.haftasonu odevlerimi tamamlamaya calistim
asbelove cnm yasini okudum
ecrin-merve cnm yasini okudum
aybikekayra cnm 50 ayetel kursi okudum
raginda cnm esine 300la havle .. Okudum
rainbowcnm tefriciye 850 oldu.kalani da hemen tamamliyorum.isyerinde kaldiydi tesbihim.tereddutte kaldiydim.opuyorum herkesi
İnsalah baska unuttugum yoktur.vala telin not defterine kaydediyom tek tek
kızlar gunaydın dr gıdıcem bırazdan adet dönemınde gel demıstı 4.günüm bugün kızlar alttan muane yapmaz degıl mı dr? birde iğne fln vurullack demısttı bu ıgne catlatma ignesımı oluo
kızlar yasinlerinizi okudum dualadım,Allahım kabul etsin inş.
hayatımsınava 35 tane ayetel kürsi okudum ablam.
cüzlere de bvaşladım inş. bitirince yazarım
rochak cnm çok üzüldüm Allahım tez zamanda yoluna koyar inş. bu durumu...
elifciğim en uygunu bu, ben de bundan aldım: LABOQUICK 30 ADET OVULASYON TESTİ EN UYGUN FİYAT GittiGidiyor'da 71868416
feryalllllll hiç pas vermion bebemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?