• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben geldim canolaaaaaaaaaaaarrrrr :16::16: kocişimle avm'ye gittik alış-veriş yaptık, sinemaya gittik, güzel bi gün geçirdik valaa...ama sizi çoooooookkk özledim, bir an önce eve gitmemiz lazım diyorum:9::9: nasılsınız bakalım...bu arada bi geçmişe uçayım:10:

rochakcım canım teşekkür ederim, çok özledim valla yine kaynatmışsınız bensiz:)) nagehancığım güldürebildiysem ne mutlu ama valla o yazdığımı ben bile unutmuşum hatırlamış oldum, bazen geçmiş sayfalardan birine rastgele tıklıyorum neler konuşmuşuz diye güzel oluyo:10:
hoşgeldin canım sen bu topiğin nesesisinnn sen olmayınca sessiz sakin sen gelince heycan gelio masallah:52:
:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım yeni çıkan bi film varya HOBBİT: BEKLENMEYEN YOLCULUK, 3D'ydi, ilk defa 3D izledim, kociş de ben de mal olduk valla...ama çok beğendim

aynen yaaa burası bana neler neler ediyo :9: çok güzel bizim topiğimiz maşallah maşallah:nazar::nazar:

günün geçtiyse çok güzel haftada birde olsa böyle insan kendine zaman ayırmalı.ama benim koca pek anlamıypr bunlardan:31::31:

Oda seni çok özlediiiii bak kokunu aldı koştu geldi :9::16: ohhh mis gibi bir gün geçirdin ne güzel MaaşAllah :nazar:

savaşcığım bazen yanlış yerden alıntı yapıyorum cnm ilk sayfayada kaydetmiyorum bu ara.Kaydetmek en iyisi:12:

canım tahmin ettim söylüyeyim dedim.

kızlar ben duaları bitirdim.uykum geldi:51::51:ee bir hafta aradan sonra yarın işte var:31::31:
gideyim yatayım bari

Ablaaaaaaa bu arada fatmaipek hamişleri alıp alıp ağustos annelerine taşıyo haaa farkında mısın :9::9: fatmaipeeeeeekkk beni de götüüüüüüüüüüüüürrrr:49::49:

özlem bizim halayımız ne zaman çekilecek:31::31::31::31::31::31::31::31:

oooooooofffffff hiç sorma yaa bi bilsem...bugün avm'de bebekleri gördüm, hamileleri gördüm içimden bi parça koptu her seferinde, hele o minik bebek kıyafetleri valla gözlerim doldu doldu boşaldı:43::43::43:

senin bat'a az kaldı var mı belirti felan

Herkeze günaydınlaaaaaaar
nasılsınız kızlar sabah ezanında dua ettim hepimiz için Seher vakti dua edilmesi çok iyimişi öyle duymuştum Rabbim kabul eylesin inş.

533503_506157826096218_1877247839_n.jpg

Back
X