• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım yumurtladığın günden sonra bugün kaçıncı gün.2.kez yumurtladınya hani?

cnm 21.günde yumurtlamıştım.yarın 14.gün oluyor sanırım çünkü geçen hafta perşembe regli olmam gerekiyordu.ondan cuma yapıcam test ozamana kadar gelmezlerse tabi.yarın test alayımda cuma sabah yaparım

67969_10152343821275046_1705763778_n.jpg

bende konusacamm konusabilirsem...bazen erkekler etkilenebiliyor bazi kisilerden...ben esimi grcekten cok seviyorum...mesaj attim dayanamadim daha cocuk gibi davraniyor...belkide kirildik uzulduk ama ins bu kirginlik bu sikinti uzerimizden gider...bebisimiz olur ve mutlu oluruz...allahim herkese mutlu bir yuva bir bebek versin...:16::16::16::16::16:

Canım ohoooooooo daha neler yaşayacaksınız sen nolur tartışmada ayrılmayı yada başka olumsuz şeyleri düşünme çünkü aldatma şiddet olmadığı sürece tüm tartışmalar unutuluyorr

rochakcimmm insallah iyi haberlerl gelirsin...olmadiysada gelecek ay..saglikli bir insansin eminimki olacak...allahim hakkinda hayirlisini versin...benimde bugun8.gunumm hicbir belirti bir agri yokk...sadece arada midem bulaniyor...ve akintimda yok...bende umutlu degilimmm...yehancigimmm dun seni bekledim gecee merak ettimm cok sukur iyi haberler gelmissin cok sevindimm findigini yerim ben allahim hayirlisiyla kucagina almasini nasio etsinnnnn habibte,,,ablacimmm sanada selamlar nasilsin habibtemmm:3::3::3::3::3:

Habibtem çok şükür iyiyiz, canım benim merak etmişsin beni. Enazından 1 kişi tarafından bile olsa merak edilmek güzel bi duygu. Amiin canım inşallah, darısı senin de başına. En kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallah..:54::54:

Rimelciğim oy için teşekkürler bitanem:16:

Eşini çözmüşsün harika:nazar: böylece sorunu çözmedede çok güzel bir yol bulmuşsun.Erkek çocuklar için babalarına yakın olmak çok önemli eşinin bu şekilde yakınlaşıyor olabilmesi kötü tabi.Aynen devam et daha sıcak şefkatli sevgi dolu ol ( ki olduğunu biliyorum ) bu sorunuda çözeceksin cnm.

Eşinin değerine gelince cnm morfolojinin geniş çaplısını düşün cnm.Morfoloji dışardan ilk bakışta anlaşılan bir şey dna hasarda geniş çalışma sonucu anlaşılabiliyor.Bence bu testi bir araştır çok maliyetli deilse yaptır yumurta takibinide ona göre yaptırırsın yada karar senin cnm.İnşAllah güzel haberlerin hep burada olursun.Sık sık gel özletme kendinii.

ablam o kadar şey yazmıstım topık attı benı dısarı.. silindi güzelcik mesajcıklarım.. ablaların en ablası rainbowcumm..gecıktırmemın sebebi , eşimin çogu erkek gibi spermi konusunda hassas olması,spermıyogram yaptırmaya bile zorla goturmem,sonucu beklerken suratının aldıgı hal ve sonucu alınca sevıncten ne yapacaını sasırması.. eger boyle bi ihtimal war gel teste gıdelım dersem, nasıl bi ruh halıne gırer bılmıyorum..3 ben onu guzel besleyım,guzel caylar yapayım,oyle gıdeyım yumurtlama takıbıne, olmassa 2. yumurtlama takıbı baslamadan doktora soylerım bu testi yapalım die, öyle cagırayım,normal spermıyograma gelır gibi olur,gerilmez.. yani malıyetınden degılde,huzurumuz kaçmasın.. 3 ay sonra deılde 6 ay sonra olsun ama huzurumuz olsun die ablam.. ALLAHIM senden razı olsun tüm desteğin için..bu kadar bilgili olmana hayranım,doktor da senın gıbı yorumladı.. ben sana daha cooookkkk soru sorarım :1:

inşallah cnm ya hem gecikip hem testte negatifi görünce kötü oluyor.
yumurtlama zamanına göre cuma günü normal günüm oluyor hayırlısı artık

ewet canım ya bılıorum o şeyi yaşadım 1 defa.. sinir küpü olmustum 17 gün.. inşallah hamişsindir canım.. en önemlisi hayırlı sağlıklı ömürlü bebişlere hamiş kalalım..:16:

Habibtem çok şükür iyiyiz, canım benim merak etmişsin beni. Enazından 1 kişi tarafından bile olsa merak edilmek güzel bi duygu. Amiin canım inşallah, darısı senin de başına. En kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallah..:54::54:

aşk olsun yehanım ya :40::40::40:biz seni merak etmiyor muyuz?:26::26::26:
habibtem sorduğu için sormadım ben :30::30::30:

bende konusacamm konusabilirsem...bazen erkekler etkilenebiliyor bazi kisilerden...ben esimi grcekten cok seviyorum...mesaj attim dayanamadim daha cocuk gibi davraniyor...belkide kirildik uzulduk ama ins bu kirginlik bu sikinti uzerimizden gider...bebisimiz olur ve mutlu oluruz...allahim herkese mutlu bir yuva bir bebek versin...:16::16::16::16::16:

ewet canım, çok haklısın, erkekler sandıgımızdan daha duygusall,en azından bizimkiler,, ve o duygusallıkla bazen olmıcak kişilerin peşinden gidiyorlar, bazen de atsan atamaz satsan satamaz dediğimiz kişilerin yanlıs davranıslarına uyolar.. evlılık cok guzel sevdıgınleysen ama ben sunu anladım gülü severken dikeni de batıo bazen.. biraz sabır biraz sevgi biraz da rainbow ablamın topiii herseyın ilacı :16:

aldatmaa olmadi aslinda yakaladimmm...zaten pisman oldu...eski kiz karkadasina mesajlarini okudumm...yanindayken bile mseaj atiyordu...eee allahim gormesini istedikten sonra hicbir guc durduramaz...sinra konustuk neden oldugunu anlayisla karsiladimm..aman su erkekler yaaa...her halleri sorun yaaa:52::52::52::52::52:yehancigim vallahi aklimdaydin tum gun geklmeni bekledim...cok sukur iyi haberler geldin sevinmemize neden oldun...hersey gececek ve bende mutlu huzurlu bir yuvada cocuklarimi buyutuyor olacam allahimin izniyle ve sizin dualarinizlaa:16::16::16::16::16::16:

ablam o kadar şey yazmıstım topık attı benı dısarı.. silindi güzelcik mesajcıklarım.. ablaların en ablası rainbowcumm..gecıktırmemın sebebi , eşimin çogu erkek gibi spermi konusunda hassas olması,spermıyogram yaptırmaya bile zorla goturmem,sonucu beklerken suratının aldıgı hal ve sonucu alınca sevıncten ne yapacaını sasırması.. eger boyle bi ihtimal war gel teste gıdelım dersem, nasıl bi ruh halıne gırer bılmıyorum..3 ben onu guzel besleyım,guzel caylar yapayım,oyle gıdeyım yumurtlama takıbıne, olmassa 2. yumurtlama takıbı baslamadan doktora soylerım bu testi yapalım die, öyle cagırayım,normal spermıyograma gelır gibi olur,gerilmez.. yani malıyetınden degılde,huzurumuz kaçmasın.. 3 ay sonra deılde 6 ay sonra olsun ama huzurumuz olsun die ablam.. ALLAHIM senden razı olsun tüm desteğin için..bu kadar bilgili olmana hayranım,doktor da senın gıbı yorumladı.. ben sana daha cooookkkk soru sorarım :1:

:16::16:

Canım çok güzel kararlar aldın ailenin huzuru mutluluğu adına maaşallah çok fedakarsın.Rabbim mükafatınıda versin inşAllahhhh.Sorularını hep bekliyorum dilim döndüğünde artık :6:

ewet canım, çok haklısın, erkekler sandıgımızdan daha duygusall,en azından bizimkiler,, ve o duygusallıkla bazen olmıcak kişilerin peşinden gidiyorlar, bazen de atsan atamaz satsan satamaz dediğimiz kişilerin yanlıs davranıslarına uyolar.. evlılık cok guzel sevdıgınleysen ama ben sunu anladım gülü severken dikeni de batıo bazen.. biraz sabır biraz sevgi biraz da rainbow ablamın topiii herseyın ilacı :16:

evet canimmm bir bize geldiklerindee duygusallik yok oluyorr..bizm dediklerimiz havaya ucuyor saglik olsun ne diyelimmmmmm...rainbowww ablammm iyiki varsinn...sen cok yasa mutlu yasaaaaaa....esimle gorucu usulu ile tanismadik birbirmizi severek evlendikk...isteee catisiyoruz arada en son ki buyuktu insallah birdaha olmaz...ben bazi seyleri sineye cekecemm..konusacamm bakalim ne olacak..:16::16::16::16::16:

Selam kızlar, nasılsınız??Cepten girdiğim için kim var kim yok göremiyorum. Yehancım iyi haberlerle gelmeme sevindim:16:

Back
X