• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

scorpiosnummmmmmmmmmmmmmm habibtemmm pamuk sekerimmm elmali pastammm hosgeldinnn...yedin dimi kabak tatlisini afiyet olsunnnnn:16::16::16:ben yapmadim daha yarin yapacammm onu kirec suyunda birakacam ben daha degisik bu:16::16::16::16::16::16:
yehancigimmm tesekkur ederimmm annelerin en guzeliiiiiii...tum anneler guzelll kimse alinmasinnn:52::52::52::52::52::52::16::16::16::16::16:
Alppin kuşumm hoşbuldum bademimmmm.kız sen şimdi alasını yaparsın o kabak tatlısınınn:56:benim vakit kısıtlı olunca en basitinden yapıyom da herşeyiii:26:
Selam scorpi,Öziş,gamyoncu:))
Selam lex cnm.anne ciğin nasıl.daha iyidir inşallah hayırlı haberler olsun:16:
canolaaaaaaaaaarrr ben geldiiiiiiiiiimmm:16::16:

saçlarımı boyattım, sarıdan kurtuldum harika bir kahve yaptı kuaför bir de güzel kesti...süper oldu, güzel bi gacı oldum, kocişim de beğendi:52::52: değişik biri var aynada artık sarışın değilllll :52::52::52::52:

komşumla merkeze gittik, kuaför alışveriş, çok güzel bi gün geçirdik kocişin ocağına incir ağacını da diktim ama :52::52::52:

ben hemen geçmişe uçayım:10: rochak test yaptımı bu aradaaaa :52:
Anammmm özooo meraklandıkkkkk:30::30:

yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm orda tipsiz çıkmışım kızlar, yenımda arkadaşım vardı kestim pek güzel olmamış :52::52: profil resmime bakın

yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm orda tipsiz çıkmışım kızlar, yenımda arkadaşım vardı kestim pek güzel olmamış :52::52: profil resmime bakın

Maşallah tatlımmm:nazar:çok güzel olmuşşşşş çook başarılııı:46:eee hatun güzel anacımmmm malzeme iyi yaniii:9:
Ayrıca şu an 20 yaşında bile gözükmüyorsun özoooo.enişteye çıtırhatun geldideseneee:52:

ozlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayildimmmmmmm sanaaaaaaa...kocani deli etmekte ustune yokkk....birazdan seni buralarda goremeyizzzz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:biz anlarizzz neden ciktigini...habibtem gule gule kullan cok yakismissssssss masallah sanaa tututututututu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Maşallah tatlımmm:nazar:çok güzel olmuşşşşş çook başarılııı:46:eee hatun güzel anacımmmm malzeme iyi yaniii:9:
Ayrıca şu an 20 yaşında bile gözükmüyorsun özoooo.enişteye çıtırhatun geldideseneee:52:

aynı fikirdeyim canım...

maşallahın war özlemcim.. allah seni kocişine bağışlasın, o da senın kıymetini bilsin :1:

Allah razı olsun canolaaaaaaaarrr :16::16: ben de beğenmiştim onayınızı aldım bu gazla koltuklarım kabardı vallaaaaaaaaa:9:

ozlemcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bayildimmmmmmm sanaaaaaaa...kocani deli etmekte ustune yokkk....birazdan seni buralarda goremeyizzzz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:biz anlarizzz neden ciktigini...habibtem gule gule kullan cok yakismissssssss masallah sanaa tututututututu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

habibtemmmmm beniiiiiiiiimmmmmmmm valla hiiiiiiiççç çalışma yapasım yok, çalışacak yerlerim ağrıyooooo :9::9:

Rimelciğim çok iyi yapmışsın eşini zorlamayla değil de huyunu bilerek yönlendirebiliyorsun maşallah.inşallah bundan sonra herşey senin istediğin gibi olur.ben inanıyorum eşin senin ona ne anlatmaya çalıştığını çok iyi anlamıştır.hep farklı kültürlerden ve aile yapılarından geliyoruz ama uyum içinde yaşamamak için hiç bir neden yok.arada aşk olduktan sonra.kuzum sen eşine ilgii hiç ihmal etme eksikleri sen kapat ki herşey senin istediğin gibi olsun ve en yakın zamanda bebiş gelsin inşallah:emir_bebek:

amiiin canım inşallahhh.. evlilik böyle böyle oturuo demekkii.. insan sağduyulu davranmak istio ama olay ortaya cıktıgında afallıo, işte ööyle bi anda topiğe koştum hemenn, beni bagrınıza bastınız,rahatlattınız,sonra bende dönüp kocişe cici davrandım..ALLAHIM hepimize evlerimzde huzur ve bebiş nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

özlemmm :16::16::16:çok teşekkürler tekrardan aday gösterdiğin için :21::21::21:en azından eğlence oluyor kafam dağılmış oluyor :32::32::32:sizi çok seviyorumm:16::16::16:

arkadslarrr biricik ablamizaaaa gevezee aa pardonnnnnn komik ozleme...gamyoncu gardasimizaa...firarperestee....duygusallll yehancigimaaaa...oylarinizi bekliyoruzz...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Alppin kuşumm hoşbuldum bademimmmm.kız sen şimdi alasını yaparsın o kabak tatlısınınn:56:benim vakit kısıtlı olunca en basitinden yapıyom da herşeyiii:26:

Selam lex cnm.anne ciğin nasıl.daha iyidir inşallah hayırlı haberler olsun:16:

Anammmm özooo meraklandıkkkkk:30::30:

Canım çok sağol iyi olacak inşallah:16:

Back
X