• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kizlar merhabalar beb gekdim
Ancak yemek falan derken birde birkac gundr csnim kestane istiyordu ancak bu aksam yapabildim.
Makinaya camasir koydum aksamdanki legeni esime tasitayim diye

Fatmacığım tsh testlerini sağlık ocağı yapıyor ama hrmonları yapmıyor diye duymuştum inş.yanılıyorumdur..

Kirazcığım hayatimsinav hariç geliyor arkadaşlar scorpi regl oldu umutun vakti var daha sesidede çalışmalara devam ardaa yazıyor cnm.

Elfidacığım saol bitanem:16:

selam anne adayları kıyamettende yırttık :27:
nasılsınız bakalım.ben çok kötüyüm kulaklarım kaşınıyor boğazım acıyor öksürüyorum.kızın da ateşi var oda öksürüyor .bakıma ihtiyacımız var :68:
yarınki misafirleri atlatayımda yatıvericem vallahi.okuldada çocuklar öksürüp duruyor kızdım hepsine ya hafta sonu iyileşin yada p.tesi okula gelmeyin dedim hep bulaştırdılar birbirlerine banada tabi.rainbow pasta börek işi vardı cnm ondan takılamadım vallahi yoksa benim koca kızmaz karşılıklı pc de otururz bazen faceden bana msj bile atar.

selam canolaaaaaaaaaaaaarrr :16::16: nasılsınız bakalım :34:

rochakcığım canım üzüldüm tatlım yaa..ama her şeyin hayırlısı seni en iyi anlayan insanlar burada, hepimiz bu yolun yolcusuyuz malesefff :50: kaç defa hayal kırıklığı, ağlama krizleri, tek çizgiler, 5'i geçmeyen hcg değerleir, kırmızılar...her defasında kırmızıların görüldüğü gün pes etmeler ama adet bitince yeniden başlamalar ve ve ve ve:43::43::43::43:

ben kaç gündür yazmadım ama hep takip ettim sizi, sizlerle birlikte sevindim üzüldüm, kk nın enleri yarışmasında aday olan arkadaşlarımızı da destekledim:34:
bu arada bayadır gelmeyen arkadaşları ben de çok merak ediyorum, hayatımsınav, seaside, umut, scorpi, ne yapıyorlar acaba:44::5:
Hoşgeidn canımm. Valla seni çok iyi anlıyorum.vakitsizlikten bende bazen sadece okuyorum selam bile veremeden gitiğm oluyor:31:bu ay da gördük kırmızıları.pazar itibarıyla çalışmalar başlıyor artık :17:
Kizlar merhabalar beb gekdim
Ancak yemek falan derken birde birkac gundr csnim kestane istiyordu ancak bu aksam yapabildim.
Makinaya camasir koydum aksamdanki legeni esime tasitayim diye
Afiyet olsun savaşımm. Aman sakın bişey kaldırma. Enişte halletsin o işleri:6:
Fatmacığım tsh testlerini sağlık ocağı yapıyor ama hrmonları yapmıyor diye duymuştum inş.yanılıyorumdur..

Kirazcığım hayatimsinav hariç geliyor arkadaşlar scorpi regl oldu umutun vakti var daha sesidede çalışmalara devam ardaa yazıyor cnm.

Elfidacığım saol bitanem:16:
Hormonları sağlıkocağı yapmıyor tatlım.sadec tsh t3t4leri yapıyo.bize gerekenler devlet hastanesinde yapılıyo.:31:
selam anne adayları kıyamettende yırttık :27:
nasılsınız bakalım.ben çok kötüyüm kulaklarım kaşınıyor boğazım acıyor öksürüyorum.kızın da ateşi var oda öksürüyor .bakıma ihtiyacımız var :68:
yarınki misafirleri atlatayımda yatıvericem vallahi.okuldada çocuklar öksürüp duruyor kızdım hepsine ya hafta sonu iyileşin yada p.tesi okula gelmeyin dedim hep bulaştırdılar birbirlerine banada tabi.rainbow pasta börek işi vardı cnm ondan takılamadım vallahi yoksa benim koca kızmaz karşılıklı pc de otururz bazen faceden bana msj bile atar.

Geçmiş olsun fatmacım.inşallah ilerlemeden iyileşirsiniz:12:
Senin eşin de benimki gibi muzur demekki.faceten habire laf atar bana:34:

Selam verip kaçıyorlarr bir kaç güne toparlanamazsak :5::5: bende kaçarım ona göreeeeeeeeeeeeee.Dualarada biraz daha gayret gösterelim arkadaşlar...
Pazar itibarıyle dualara katılıcam inşallah tatlımm:16:
kim gel;miyorrr soyle abla sacindan cekip getiririmmm:4::4::4::4::4::4::4: ben bakiyorum kimsecikler yok nerdde bunlarr ozlemmmm yehan scorpiiii..daha saymadigim diger arkadslarrrrrrr...:3::3::3::3:
Alppin kuzum ben bu aralar yoğunum o yüzden gelsem de fazla kalamıyorum sohbete giremiyorum kususruma bakmayın.havalar da soğudu iyice işe git gel yemek ev işi derken yorgunluktan çöküyorum.e bide bu hafta çalışmalar başlıyo hiç gelemem heraldeee:17:
seni sokakta görsem tanımam ,ismini dahi bilmiyorum ama bana huzur veriyorsun arkadaşım
Aynen cnmm rainbow hepimizin huzur kaynağııı:16::16:
ßhcg sonucum 1,38 :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Üzülme cnm hayırlı zamnda hayırlısıyla gelsin bebişin:emir_bebek:
Rochakcığımmm Savaş arkadaşımıza bak 23 ay boyunca bekledi meleğini ama o ısrarla gelmedi sonra ameliyat olması gerekiyordu hastaneye yatacağı gün test yaptırayım olurya dedi ve oldu maaşallah:nazar: Diyeceğim o ki bitanemm vakti henüz gelmemiş demekki insan üüzlüyor üzülmez mi ama nolur umudumuzu çoğaltalım önümüzdeki ay için.Rabbim neylerrr neylerse güzel eyler..

Gelecek o bebişler bu göbeğe gelecek er yada geçç.Ve biz sabırla bekleyeceğizz değilmi cnm.Çok öpüyorum seniiiii:16::16::16::16::16:

Evett savaş hepimize bir ders verdi.eğer düşünmezsek geliyor bebişşşş:49:

Back
X