- Konu Sahibi RainbowColors
- #13.561
Günaydınnnnnnnn
hala uyuyormusunuz kızlar
Mutlu ve güzel haberlerle dolu bir haftasonu diliyorum hepinize

Özlemcim keyifsizliğin havalardan kaynaklanıyor olabilir mi bana hep öyle olurda
Ayrıca benimde aynı adet olacakmışım gibi sivilcelerim pırtlamıştı ona kafanı takma olur mu
Oylarımı verdim Rainbow ablam inşallah en çok oy senin olurBen henüz oy veremedim.şimdi telden denedim olmadı.en kısa zamanda benim oylarda sana ablacik![]()
Geçmiş olsun fatmaipek.büyükler neysede çoçukların hasta olması daha çok üzüyor insanı.İnşallah bir an önce iyileşrsiniz.selam anne adayları kıyamettende yırttık
nasılsınız bakalım.ben çok kötüyüm kulaklarım kaşınıyor boğazım acıyor öksürüyorum.kızın da ateşi var oda öksürüyor .bakıma ihtiyacımız var
yarınki misafirleri atlatayımda yatıvericem vallahi.okuldada çocuklar öksürüp duruyor kızdım hepsine ya hafta sonu iyileşin yada p.tesi okula gelmeyin dedim hep bulaştırdılar birbirlerine banada tabi.rainbow pasta börek işi vardı cnm ondan takılamadım vallahi yoksa benim koca kızmaz karşılıklı pc de otururz bazen faceden bana msj bile atar.
çok keyifsizim kızlaar bu aralar niyeyseadet sivilcelerim de pırtladı yine
![]()
Özlemcim keyifsizliğin havalardan kaynaklanıyor olabilir mi bana hep öyle olurda