- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
- #13.761
kızlar dün komşuma gitmiştik ya, öyle konuşuyoduk, onun kayınvalidesi de burda yakın oturuyor ben kadını bi kere gördüm....önceki gün gitmiş gelinine(yani benim arkadaşım olan kadına) "komutanın karısnın çocuğu olmuyormuş" demiş, allahım yaa kan beynime sıçradı daha geleli 3 ay oldu sinirden köpürdüm, arkadaşım da çok şaşırmış bana sordu, ama o cevabını vermiş zaten yine de çok üzüldüm, köy gibi bi yer burası ve tek evli komutan benim eşim, adımızın böyle çıkması çok üzdü beni...üstüne eşim de dün beni uyardı, dediki burda konuştuğun insanlara dikkat et, afedersin kıç kadar bi yer, millet laf arıyo dedi..dedim ben kimseye bişe demiyorum yine de dikkat et dedi...yalnız o kadının lafları çok üzdü beni
geçen de bi öğretmen arkadaşım ki biz bu hocayla sadece merhabalaşırız sohbetmiz yoktur...beni rüyasında görmüş, bir sürü rengarenk çeşit çeşit çaydanlık alıp ona gösteriyormuşum, rüya tabirlerine baktım dedikoduymuş, bakın çıktı işte![]()
ayyy özlemcim canım yaa üzülme öyle kendini bilmezlerin lafına, ((üzülme diyorum ama hakkatten çok sinir bozucu bişey, onlara ne ki,
hem zaten sen çok gençsin,
İnşallah en kısa zamanda senin de bebişin olacak, yani benim içimden öyle geçiyor, inşallah çıkar