- Konu Sahibi RainbowColors
- #14.401
Amin canım inşallah. Allahımdan hayırlısı. Elden bişey gelmiyor şu durumda kelimeler yetersiz kalıyor malesef. Allahım kimseye yaşatmasın isteyen herkeze versin. Öğrendiğimden beri yediğime içtiğimede öyle dikkat ediyordum ki![]()
Evt canım sabretmekden başka seçenek yok( Sağlıksız gebelikleri vücut bu şekilde atıyomuş daha başındayken. Birde bu gibi şeyler herkezde sık yaşanır oldu. Doktor biçok şey sebep olabilir dedi. Çok fazla radyasyona maruz kalıyoruz onun bile zararı olur dedi. Daha biçok etken var. Kısmet böyleymiş napalım. Ama insanın sevincinin kursağında kalması çok zormuş çok üzgünüm
![]()
Allah razı olsun canım. İnşallah hayırlısı olsun ne diyeceğimi bilemiyorum(((( Şuan morelman çökkünlük var ve kaç gündür olan halsizliğim devam ediyor. Zaten düşük tehlikem vardı lekelenme oluyordu. Progestan alıyordum şimdi onu kesicem ve muhtemelen kanamam olucak kanamayla atacağım doktorumun söylediğine göre
(((
Evt canım sağlıksızsa vücut onu atıyormuş. Daha büyük olup düşseydi dahada üzücü olurdu mutlaka. Allahım yine nasip eder inşallah bana ve isteyen herkeze Aminnnn
ahh canım yaa bu ara benim çevremde deçok var ilk gebeliği bişekilde sonlanan..neden oluyo bilemiyoruz Rabbimin takdiri bu..hayatboyu yaşadığımız sınavlardan biri belki de..beterinden korusun bir daha yaşatmasın inşallahh