Merhaba kızlar.. Geç saatte ayaktayım, eve geç geldik eşimle. Bugün çok yoğun geçti, kediyi veterinere götürdük kaynımla. Ordan çıkınca oturduk biraz sohbet ettik, çay içtik. Sonra eşim geldi olduğumuz yere ve benim anneme gittik.
Bu sabah eşimle Trabzona gideceğiz Allah nasip ederse. Eve geldikten sonra ütü, valiz hazırlama işleri vs epey geç oldu. Eşim yattı ama ben hala ayaktayım :)
Doktorumla konuştum, dikkat edilmesi gereken bir dönem, çok dikkat ederek gittikten sonra bir sıkıntı olmaz dedi, zaten eşime o konularda güvenirim.. Uzun yolda 80 in üzerine çıkmaz ve sarsılmamam da gerekiyor zaten..
Ben Trabzondayken de elimden geldiğince topiğe gelmeye çalışıcam, 3 gün kalıcaz, girebildikçe burda olucam. Dağa çıkıcaz, mangal yapıcaz, Yicem valla ALLAH ne verdiyse :)
Hepinizi çok öpüyorum... Sevgiyle ve sağlıcakla kalın..