Bu ulkede herkes Musluman degil hanimefendi, ateist olma ozgurlugu de var. Musluman olsaniz bile Ramazan'da ne isterseniz yapma ozgurlugunuz var, gunahi da boynunuzadir. Baskalarinin gunahlarini dusunup neden dertleniyorsunuz, yapacak baska isiniz yok mu?
Eşim, sevgilim kısacası çok çok yakınım olmadığı sürece ilgilenmiyorum insanların yaşam tarzlarıyla..
Beni etkilemiyor çünkü. Allah ile kul arasına girmem. Herkes ne ederse kendine değil mi?
gecenlerdede gunduz vakti esimin calistigi yerde biri gemc bi cocuk sahin bir arabayla durmus birayi dikmis kafasina son ses muzik esliginde yoluna devam etmis. gunahi tabiki boynunaaa bizim diyecek birseyimiz olamaz
herkes kendjnden sorumludur. ama bence bu konulara girip iliskinizi zedelemeyin eger cok yakin buldugun biriyse. Allah biliyor de gec bence. ama senide anliyorum .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1)bahsettiğim kişi Müslüman.. ateist de değil
2)belirttiğim gibi o benim için herkes veya başkası da değil.. başka işimin olup olmaması da sizi ilgilendirmioben burda adam gibi bişey danışıyorum, iğneleyici yazıp tatmin olmak istiyosanız başka yere yazın.. rica edersem bi daha yazmayın cvpsz kalırsnz size iyi akşamlar diliyorum
Mrb bayanlar.. Neden böyle bi konu açtım bilmiyorum çünkü şimdi çok üzgünüm...Her zaman insanların yaşam tarzlarına saygım olmuştur, hala da öyle..Kimseyi yadırgamam, hayat onun der susarım..Yalnız konu din ve benim için önemli biri oldu mu değişir...Demin benim için önemli ve yakın birinin(sevgilim felan değil) barda olduğunu ve alkol kullandığını öğrendim, şu an kötüyüm, üzüldüm onun için ve bi an gözümde kapkara olduçok mu abartıyorum bilmiyorum, hiçbişey düşünemiyorum şuan, yorumlarınızı almak istedim sadece...
Çok çok yakınım, çok sevdiğim bi insan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?