• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ramazan bana dert oldu ;(

aynen öyle ben kac günder beraber ilk sahurumuz diyorumm tınlamıyordu sebebi buymus kalkmamak..yaa bide ben işe gidicem evdesinn yaa cok sinrliyim eşime

boşver canım ya zorla tutup huzur bozacaksa hiç tutmasın daha iyi :19: benim eşimde eskiden hep tutardı şimdi vertigo hastası ilaç kullanıyor sadece hafta sonu tutuyor evde olduğu için ama hiç sorun çıkatnaz çok şükür sahur menümüz kahvaltı çay tosttur :34: gerçi günler çok uzun diye biraz mızmızlandı ama gece kaldırdım bişey demedi yedi yattı bakalım akşama kadar bi şey diyecekmi merak ediyorum :44:

boşver canım ya zorla tutup huzur bozacaksa hiç tutmasın daha iyi :19: benim eşimde eskiden hep tutardı şimdi vertigo hastası ilaç kullanıyor sadece hafta sonu tutuyor evde olduğu için ama hiç sorun çıkatnaz çok şükür sahur menümüz kahvaltı çay tosttur :34: gerçi günler çok uzun diye biraz mızmızlandı ama gece kaldırdım bişey demedi yedi yattı bakalım akşama kadar bi şey diyecekmi merak ediyorum :44:

bizim ki hep söylenirdi ama kaldırılınca kalkardı nedn böyle yaptı anlamadım zorlu tutturmam zatn kendi bilir...benmde sahur menum kahvltıdır..masallah yinede eşinize Allah sifa versin

Amin canim amiiinnnn.....az once kv ile konustum,oglunun huyunu bildigi icin sordu.ben de anlattim.sabret kizim dedi.sen evde ne varsa yap pisir cani isterse yer.birkac gun gecsin alisir oruca dedi.bakalim.....

bende dün konusmustum sende söyle ilk orucunuz tutun fln die dedim ama işe yaramamıs kalkmadı..benm kv.de böyle değildi diyo oglum sanki ben değiştirdim ya..ya kalkamazsak demiş bahanee kalktım kendisi kalkmadıı..benm kv. huyunuda bilmiyo oğlunun şaşırıp kalıyor..

Aynen ailemle olan ramazanlari cok ozledim.babam gik demezdi.sahurunu edebiyle yapar sonra gun dogana dek Kuran okurdu.hala da oyle 80 yasina yaklasti.iftarda sofra hazirlanirken tv de sohbetleri dinler of bile demez.
Normal zamanda aksidir huysuzdur ama ramazan ve yemek konusunda superdir.esim de normal zamanda iyidir ama ramazanda icine biseyler kaciyor.
Vlla isin zor allah yardim etsin huysuz adamla ugrasmk cok zor bnimkide cok sinirli saman alevi gbi bi anda parlar cabuk soner ama bnide cok kirar allah bnada yardim etsin bnimki hersseye karisir deli eder bni bnden bna karisma erkekligni bil git otur derim bu erkekler varya cekilmez tuhaf tufler bunlar bizde iftarda tartistik ayiptir soylemesi fifinda ta vuk patats istedi hazirladm attim firina istende gelmistm yorgunm pismedi yrmk aksilik iftara yirmi dk faln vardi bidaha tencereyd aldim pisirdim firinda tam pismemsti ve iftara kadarda pismzdi ayy demedihgni birakmadi bn ocakta istesem yapderdim firini seviyorm yemem bn o yemegi bi temk pisiremdin saydida saydi deli etti bni ya diyorm bn napim pisiyo sandim baktm pismems bu seferlik boyle olsun yok anlamiyo yemedi o yemegi bnde hicccc umursanadm valla snde acij acij konus bni yipratiyosn strese sokuyosun yapmade ama anlamz eminm kapasite yok bu erkeklerde

Vlla isin zor allah yardim etsin huysuz adamla ugrasmk cok zor bnimkide cok sinirli saman alevi gbi bi anda parlar cabuk soner ama bnide cok kirar allah bnada yardim etsin bnimki hersseye karisir deli eder bni bnden bna karisma erkekligni bil git otur derim bu erkekler varya cekilmez tuhaf tufler bunlar bizde iftarda tartistik ayiptir soylemesi fifinda ta vuk patats istedi hazirladm attim firina istende gelmistm yorgunm pismedi yrmk aksilik iftara yirmi dk faln vardi bidaha tencereyd aldim pisirdim firinda tam pismemsti ve iftara kadarda pismzdi ayy demedihgni birakmadi bn ocakta istesem yapderdim firini seviyorm yemem bn o yemegi bi temk pisiremdin saydida saydi deli etti bni ya diyorm bn napim pisiyo sandim baktm pismems bu seferlik boyle olsun yok anlamiyo yemedi o yemegi bnde hicccc umursanadm valla snde acij acij konus bni yipratiyosn strese sokuyosun yapmade ama anlamz eminm kapasite yok bu erkeklerde

Yalniz olmadigima sevineyim mi uzuleyim bilemedim ;/
Dun kus sutunun eksik olmadigi bir sofra hazirladim,yedi icti,gece yarisi bir
guzel kustu.psikolojik olarak orucla ilgili problemli.az yedi halbuki.emeklerime acidim valla.

Back
X