Ramazan Bayramı'na kadar 10 kilo

Papatyam1176

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
304
336
103
29
Merhaba arkadaşlar, yarından itibaren yediklerime dikkat ediyor olacağım. Bayrama 2 ay kadar bir süre var. Bu süre zarfında sağlıklı beslenerek ve hareket ederek 10 kilo vermeyi hedefliyorum. Bir diğer amacım da sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak. Her pazartesi kilo bildirimi yapacağım ve her gün diyetimin nasıl gittiğiyle ilgili paylaşımda bulunacağım. Bu şekilde motivasyonumu yüksek tutmayı planlıyorum. 21 yaşındayım. Boyum 1.57, Kilom 63. Bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa çok mutlu olurum.

Hayirli olsun:)
Fazla bi kilon yok dikkat eder ve birazda spor yaparsan bayrama kadr istedigin kiloya ulasirsin

Sabah tartıldım. 62.4 kiloyum..
Kahvaltıda domates, biber, peynir, zeytin, yumurta ve 2 çilek yedim. Öğle dışarıda olduğum için sadece süt içtim. Akşam 1 porsiyon barbunya yemeği yedim ve 5.30'da günü kapatıyorum.

Kahvaltı için 2 yumurta ile omlet yaptim, zeytin ve çilek yedim... Derse gidip geldim, 50 dakika kadar yürüdüm. Öğle yemeği için bir kase domates çorbası ve 2 lokma kadar poğaça yedim :)) aaz sonra tekrar dışarı gidicem.. Toplam 1 buçuk 2 saat daha yuruyecegim. Biraz baş ağrısı var ama gayet iyi gidiyor

Yarım tabak barbunya yemeği ve yarım karnıyarık ile akşam yemeğimi de yedim.. 5.30 yeme faslını kapatmış bulunmaktayım. Darısı yarının başına :)

Kahvaltda 1 yumurta ile omlet, 6-7 zeytin, kk peynir, 1 domates , 1 biber ve 2 ceviz yenildi.. Biraz pilates yaptim ve arada sade kahve içtim. Ogle yemeği için yayla çorbası yaptım. Çorbami ictikten sonra derse gidicem. 50 dakika yurumus olacağım

Akşam yemeğinde 1 porsiyon taze fasulye yemeği yedim. 6'da yemek yemeği bıraktım. Ama canım o kadar çok tost ve yaş pasta istiyor ki anlatamam. İnşallah isteği bastiririm. Birazdan kahve falan içerim belki

Kahvaltı: 2 ince dilim ekmek, 1 domates, kk peynir ve 7 zeytin

Öğle: 2 kepçe yayla çorbası

Ara: Çikolata (60 kalori)

Okula gidip geldim= 5.000 adım

Back
X