Ramazan da kayınvalide de kalmak

Herkes kendi evinde rahat tabi yakınsa gidip gelinebilir bence kalmaniza gerek yoktu ama aranız iyiyse bişey demem arkadaş olursunuz birbirinize
Aynen gidilip gelinebilecek yakında ama sahuruda yalnız yapmasın diyor eşim. Bilmiyorum nasil olucak. Ramazan da çok sinirli oluyorum birde malesef

Aynen gidilip gelinebilecek yakında ama sahuruda yalnız yapmasın diyor eşim. Bilmiyorum nasil olucak. Ramazan da çok sinirli oluyorum birde malesef
Boşver o zaman arada gidin kalın o gelsin kalsın bir ay çok uzun süre problem yaşamayı n da güzellikle anlat canım annemi ikna edelim bize gelsin bizde gider kalırız de

valla bilemedim simdi ..eskiler ogleye kaar uyumayi kabul etmez ama bi dene bakalim 1 hafta falan olmadi gidersin

Kalmıyor rahat edemiyormuş kendi evinden başka bi yerde. E bende edemiyorum nası olcak. :)

Bence haftanın 3 günü gidip kalın. Diğer günlerde de isterse size gelsin. Sizin eşinizle gideceğiniz yerler veya evinizde ağırlayacağınız kişiler olur. Düzeninizi tamamen bozmayın. O kendi için, yalnız kalmak pahasına kendi düzenini bozmak istemiyormuş. Siz kendiniz için değil, o mutlu olsun diye haftanın 3 günü düzeninizi bozarak fedakarlık yapmış olursunuz zaten.

Boşver o zaman arada gidin kalın o gelsin kalsın bir ay çok uzun süre problem yaşamayı n da güzellikle anlat canım annemi ikna edelim bize gelsin bizde gider kalırız de
Eşime anlattım durumu bişey olmaz uyu sen annem ne dicek diyor. Ama bişey demesi sorun değil ki ben rahat edemem diyorum anlamıyor. Bu arada eşim her gün benle birlikte olmak istiyor ama bu hiç aklına gelmedi sanırım. Bunu söylesem rahat edemeyiz orda banyo falan desem ikna olurmu ki?

Valla çok güzel söylediniz teşekkür ederim de bunu anlıycak koca yok ben de malesef. :)

Kız ramazanda hergün olur mu =) o rahat eder annesi ya :)))

hergün istiyen adam icin tüm ramazan boyunca annesiyle kalmak biraz zor.... siz konuya burdan girin:))

Valla çok güzel söylediniz teşekkür ederim de bunu anlıycak koca yok ben de malesef. :)

"Şundan şundan şundan dolayı haftada 3 gün kalalım dedim. Bir de ben Ramazan'da sinirli oluyorum. Annemle aramız bozulsun istemem. Haftanın üç günü dişimi sıkabilirim. Devamlı kalırsak illa ki doğal halime dönerim Ama yine de sen bilirsin. Annemle aramız bozulursa hem de Ramazan zamanı günahı senin boynuna. Şimdiden söyleyeyim" diyebilirsiniz.

Yok attık yaa bahane o bence yılda bi kere oluyo ramazan çok mu önemli o is hem ramazanda olur da ben hergün olmasına şaşırdım
Valla daha ramazan gelmedi bilmiyorum ama şu sıralar hergün istiyo bugün ben istemedim küstü yattı çocuk gibi :)

Aynen böyle söyleyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…