- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Kalmıyor rahat edemiyormuş kendi evinden başka bi yerde. E bende edemiyorum nası olcak. :)Aynı şeyi düşünmüşüz
Uzak.mi evlerinizKalmıyor rahat edemiyormuş kendi evinden başka bi yerde. E bende edemiyorum nası olcak. :)
Herkes kendi evinde rahat tabi yakınsa gidip gelinebilir bence kalmaniza gerek yoktu ama aranız iyiyse bişey demem arkadaş olursunuz birbirinizeKalmıyor rahat edemiyormuş kendi evinden başka bi yerde. E bende edemiyorum nası olcak. :)
Aynen gidilip gelinebilecek yakında ama sahuruda yalnız yapmasın diyor eşim. Bilmiyorum nasil olucak. Ramazan da çok sinirli oluyorum birde malesefHerkes kendi evinde rahat tabi yakınsa gidip gelinebilir bence kalmaniza gerek yoktu ama aranız iyiyse bişey demem arkadaş olursunuz birbirinize
Boşver o zaman arada gidin kalın o gelsin kalsın bir ay çok uzun süre problem yaşamayı n da güzellikle anlat canım annemi ikna edelim bize gelsin bizde gider kalırız deAynen gidilip gelinebilecek yakında ama sahuruda yalnız yapmasın diyor eşim. Bilmiyorum nasil olucak. Ramazan da çok sinirli oluyorum birde malesef
Kalmıyor rahat edemiyormuş kendi evinden başka bi yerde. E bende edemiyorum nası olcak. :)
Eşime anlattım durumu bişey olmaz uyu sen annem ne dicek diyor. Ama bişey demesi sorun değil ki ben rahat edemem diyorum anlamıyor. Bu arada eşim her gün benle birlikte olmak istiyor ama bu hiç aklına gelmedi sanırım. Bunu söylesem rahat edemeyiz orda banyo falan desem ikna olurmu ki?Boşver o zaman arada gidin kalın o gelsin kalsın bir ay çok uzun süre problem yaşamayı n da güzellikle anlat canım annemi ikna edelim bize gelsin bizde gider kalırız de
Valla çok güzel söylediniz teşekkür ederim de bunu anlıycak koca yok ben de malesef. :)Bence haftanın 3 günü gidip kalın. Diğer günlerde de isterse size gelsin. Sizin eşinizle gideceğiniz yerler veya evinizde ağırlayacağınız kişiler olur. Düzeninizi tamamen bozmayın. O kendi için, yalnız kalmak pahasına kendi düzenini bozmak istemiyormuş. Siz kendiniz için değil, o mutlu olsun diye haftanın 3 günü düzeninizi bozarak fedakarlık yapmış olursunuz zaten.
Kız ramazanda hergün olur mu =) o rahat eder annesi ya :)))Eşime anlattım durumu bişey olmaz uyu sen annem ne dicek diyor. Ama bişey demesi sorun değil ki ben rahat edemem diyorum anlamıyor. Bu arada eşim her gün benle birlikte olmak istiyor ama bu hiç aklına gelmedi sanırım. Bunu söylesem rahat edemeyiz orda banyo falan desem ikna olurmu ki?
hergün istiyen adam icin tüm ramazan boyunca annesiyle kalmak biraz zor....Şuan varya size ne kadar teşekkür etsem az. Valla bu benim hiç aklıma gelmedi. Üstelik eşim hergün yakınlaşmak istiyor. :) Ama onun da hiç aklına gelmedi sanırım. Yada kv nin evinde de yakinlasicagini sandı galiba. :) Bunu yarın söyleyim de kv yi bize gelmeye ikna etsin. :)
Olmaz mı :) Bilmiyorum ki 1 senedir evliyim. Geçen senede bu yüzden oruç tutmadı zaten bana da tutturmadı.Kız ramazanda hergün olur mu =) o rahat eder annesi ya :)))
ne rahatı ya beraber oturanlarıo yüzden hic anlamam.banyo yapacan herkes anlıcak rezıl bir durum bende mahremıyet sıfırKız ramazanda hergün olur mu =) o rahat eder annesi ya :)))
Yok attık yaa bahane o bence yılda bi kere oluyo ramazan çok mu önemli o is hem ramazanda olur da ben hergün olmasına şaşırdımOlmaz mı :) Bilmiyorum ki 1 senedir evliyim. Geçen senede bu yüzden oruç tutmadı zaten bana da tutturmadı.
Nasıl mahremiyet sıfırne rahatı ya beraber oturanlarıo yüzden hic anlamam.banyo yapacan herkes anlıcak rezıl bir durum bende mahremıyet sıfır
Valla çok güzel söylediniz teşekkür ederim de bunu anlıycak koca yok ben de malesef. :)
Valla daha ramazan gelmedi bilmiyorum ama şu sıralar hergün istiyo bugün ben istemedim küstü yattı çocuk gibi :)Yok attık yaa bahane o bence yılda bi kere oluyo ramazan çok mu önemli o is hem ramazanda olur da ben hergün olmasına şaşırdım
Aynen böyle söyleyim ben."Şundan şundan şundan dolayı haftada 3 gün kakalım dedim. Bir de ben Ramazan'da sinirli oluyorum. Annemle aramız bozulsun istemem. Haftanın üç günü dişimi sıkabilirim. Devamlı kalırsak illa ki doğal halime dönerim Ama yine de sen bilirsin. Annemle aramız bozulursa hem de Ramazan zamanı günahı senin boynuna. Şimdiden söyleyeyim" diyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?