Ramazan geldi ben çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünkü menüm.
Sabah üç çeri domates birkaç zeytin
Birkaç dilim salatalık

Öğlen bir dondurma
Uc ek yedim.

Akşam bir kase patlıcan türlusu bbir kanat
Bir kase cacık bir kase pilav

İki litre su.

20 dk cardio 80 puan.
4 saat ev işi. 200

Toplm. 280
Ohhh maşallah afiyet olsun :KK70:

Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
Esinizin ofke problemi var, orucla alakasi yok

Dedem var. Ramazanın basinda daha oruç tutmadan çoluk çocuk torun torbayı toplar oruçluykenki asabiyeti için peşin peşin özrünü diler. Elimde değil, siz beni ciddiye almayın der. Biz de iftar yapana kadar mümkün mertebe gözüne görünmemeye, iletişimi minimuma indirmeye çalışırız.
Iftar yapıp sigarasını içinde normale döner zaten.

Son düzenleme:
‌Merhaba hanımlar bugüne kadar samimi olduğunuza inandığım fikirlerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ederim.
Daha önce bu platformu bazı sebeplerden dolayı bırakmıştım.Mesajlari çok önceden silmiştim ki bilmiyordum yasak olduğunu, kasıtlı bir durum yoktu.Mesajlarinizi okudum eleştirilere de ,desteklere de teşekkür ediyorum.
Konuya gelince uzun anlatmak istemiyorum, fakat önceki konuları da okuduysaniz, hep ramazan ayına denk gelmiştir.Patetes konusu da keza öyle,Esim diğer günler tabi ki melek gibi değildi ama öfke nöbetleri de olmuyordu.Aslinda sormak istediğim sağlıkla ilgili olabilir mi? Demek istedim.
Kısacası şöyle anlatmaya çalışmak istiyorum.Esim sevmediği bir mesleği yapıyordu ve psikolojik bunalımda idi o dönem baya sorunlar oldu,en son dediğimde de avukata gittim kararlıydım.Konustuk eşim mesleği bıraktı ve memleketimize döndük.İlk zamanlar sıkıntı çektik baya ,daha sonra şükür iş buldu uzun süredir çalışıyor.Bu süre içinde ailemiz için elinden geleni yaptı vurmak değil ,el kaldırmadı ama bu ramazan olunca adam yine sınırlı bir hal alıyordu.
Bu yüzden konu açmıştım.Kusura bakmayın ben msj silmenin suç olduğunu ve ban sebebi olduğunu bilmiyordum.Bu sebeple konumun kapatilmasini rica ediyorum. Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X