Bu konular neden silindi acaba?
Merhaba arkadaşlar pek foruma takılamıyordum ama şunu iyi biliyorum ki ne sorsam yardımcı olmaya calışıryorsunuz.Hepinize teşekkür ediyorum zaman ve emek harcadığınız için.Eşim ile 8 yıldır evliyiz kızım var 7 yaşında sadece geriye dönüp baktıgımda mutlu anlarım varsa o da kızımın...
www.kadinlarkulubu.com
meltem hanım benim sorunum eşimle ilgili kızdıgı zamanlar gözü dönuyor kavgada gece bile ya kafasını biyere vurur ya kapıyı yumruklar yada benim bogazımı sıkar çocugumuzun yanında bu hareketleri yapıyor ben söylediğimde ise bana yaptırmasaydın diye bi cevap veriyor ben ne yapacagımı bilemiyorum...
www.kadinlarkulubu.com
Konunun sadece Ramazan'a has bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Birkaç konunuza daha baktım ve çocuklarınızın basit şeylerde dahi çığlıklar içerisinde kendilerini yerlere atarak tepkiler verdiğini yazmışsınız. Sildiğiniz konulardaki yorumlara bakıyorum neler yaşadınız acaba bir yorumda "Boğazınızın sıkıldığı"na kadar var, çocuklarınız nelere maruz kaldı o evin içinde?
Size verilecek tavsiyeler bundan kaç sene öncesi verilmiş, siz zaten çekmeyi seçmişsiniz. Ne denebilir daha, bilemedim; çocuklarınıza yazık.