• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazan geldi ben çok korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın her yerinden sorun akıyor.
Şiddet demiş geçmiş; tamam şiddetin kabulü olmaz o ayrı da, şimdi geri yüklemiş adminler konuları; okudum "Kafaya darbe" var sürekli ve boğaz sıkmalar. Bunlar ölümüne hareketlerdir yahu.

"Bir tokat attı" kısmını asla küçümsemek olarak almayın ama "Kafamı duvarlara vurdu, kafamı tekmeledi, boğazımı sıktı".. Bunların her biri neredeyse bir öldürme teşebbüsü. Bir de çocuklar görmüş bunları hep.

Sonra da "10 senedir çekiyorum, aç kalınca şiddete kadar varıyor, tavsiyeniz var mı, yok mu çözüm"
Çözüm, ölümün. Tövbest, sinirlendim okudukça.
Aynen, sanki sadece oruçluyken böyleymiş gibi yazmış. Adam açken de tokken de çekilecek dert değil. Yazık çocuklara üzüldüm başka bir şeye değil. Bu konuyu da siler gider birazdan.

Eşiniz sadece insanlık orucunda.
Yani, bir insanda bulunmasıyla, bu tanımı hakedecek tüm huy ve tutumlara tövbeli.

Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
Taaa 2013 yılında yaptıklarını anlatıp boşanacağım demissiniz ve hala böyle bir adamla evlisiniz, ben size de değil çocuklara acıdım, dayak var , hakaret var , ekonomik şiddet var daha ne olmasını bekliyorsunuz en son sizi çocuklarınızın önünde öldürülmesini mi, bence bu adamdan biram önce kurtul 2013 den bu yana hiç değişmemiş ki..

Bu konular neden silindi acaba?

Konunun sadece Ramazan'a has bir durum olduğunu zannetmiyorum.
Birkaç konunuza daha baktım ve çocuklarınızın basit şeylerde dahi çığlıklar içerisinde kendilerini yerlere atarak tepkiler verdiğini yazmışsınız. Sildiğiniz konulardaki yorumlara bakıyorum neler yaşadınız acaba bir yorumda "Boğazınızın sıkıldığı"na kadar var, çocuklarınız nelere maruz kaldı o evin içinde?

Size verilecek tavsiyeler bundan kaç sene öncesi verilmiş, siz zaten çekmeyi seçmişsiniz. Ne denebilir daha, bilemedim; çocuklarınıza yazık.
Yediği dayağı öyle kolay anlatmış ki konuşmuyorum affetmedim ile geçiştirmiş meydan dayağı yediği halde. Çocuğa yazık.

Allah aşkına sizi öldürmesini mi bekliyorsunuz. Niye boşanmıyorsunuz. Şimdiye kadar yaşıyor olmanız şansmış resmen. Adam bildiğin ruh hastası. Sadece oruç değil hep böyleymiş. Eski konularınızdan anlaşıldığı üzere. İnşallah en kısa zamanda boşanıp kurtulursunuz🤲

Tabii ki bahane değil ama bazı insanların açlıktan şekeri düşünce asabileşiyorlar. Bence değerlerine baktırın.
Edit: Eski konuya birazcık baktım evet tabii ki konu şeker falan değil. Adam sıkıntılı. Üye de banlanmış zaten.

Anaaa o ne öyle kız öküzün yularını iyi tut teper valla adamı,
Bosansana Ne oturuyorsun daha , boşanmak evlenmek kadar normel bir şey, bak bak kapıya vuruyormuş adam tut dovdur de dayak yesin adamsın diye diye çok gezdirmisler bunu ortalıkta anlaşılan paçasını bi aşağı aldır bunun

Eğer bilerek yapiyorsa sevabindan çok günahınızı alıyor. Elinde olmayan bir nedense doktora gitmeli. Çevresine zarari varsa istemsizce tutmamasi daha hayirli. Bu konulari çok önemsiyorsa bir hocaya danışabilir.

Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
O bence birşey kullanıyor. Ramazanda kullanamayınca hepten sapıtıyor. Yoksunluk.

Çözümü bilmiyorum.

Eşinizin şekeri olabilir mi ? Sadece ramazanda böyleyse şeker çok yüksek olabilir sinir uçları açık oluyor. Bi hastam vardı şekeri 300 küsürden normale dönmüştü. Pamuk gibi oldu. Karısı hep dua eder bana yeni bi hayat verdiniz diye.

Eski konularınızı okudum, o canavarın yanında hala hayatta olmanız bile mucize. 2013'te bi tane çocuğunuz varken barışıp tekrar baba yapmışsınız bu pisliği =( Mesele oruç tutarken açlıktan sigarasızlıktan huysuzlaşan, normal zamanlarda da bal olan bir adam değil ki. Adam canınıza kast ediyor. Hiç mi çocuklarınızı düşünmüyorsunuz. Allah yardımcınız olsun keşke kurtulabilseniz..

Eski konuyu okudum ve ben😡☹️🥺😳
Vallahi ne diyeceğimi bilemedim.
Evet her evde tatsizliklar olur ama bir insan eşinin kafasını duvara vurması, çocuğu n gözu önünde dövmesi ... Normal değil. Siz nasıl bu adamı affedip baristiniz.
Şimdi siz bunları yuttuysaniz o ramazanmis yok kurbanmis dinlemez. Adam adam değil ki ramazan ona ne yapsın.
Ne diyim , Allah size akıl fikir versin 😳

Normalde sakin bir insan demişsiniz ya eski konular açılmadan da inanmamıstım ona. Çünkü oruçla biraz gergin ya da huysuz olsa da normal zamanda halim selim olan insanın insanın içinden sırf oruç tuttu diye bir canavar çıkmaz.

Bir olan çocuk ikiye çıkmış, gözleri önünde yaşanıyor ne yaşanıyorsa, onlar da her türlü nasibini alıyordur, çok yazık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X