Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babam hep derdi; hickimse senin oruc tutmandan negatif etkilenmesin.Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
Ahh ne yazık.. Halbuki ramazanda özellikle evlatlarınıza karşı daha da güzel daha sevecen daha tatlı davranmalısınız ki onlar da ramazan ayının güzelliğini yaşasın, bu ayı sevsinler bir sonraki ramazanı iple çeksinler.. Eşiniz bunun aksini yapıyormuş.. O çocuklar da ramazanın kötü bir ay olduğunu, orucun insanları yıKizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
. Ne yapacağız bilmiyorum.Ben artık kaldıramıyorum. Ben de oruç tutuyorum ama sabrediyorum.Bir insanın her şeye bahanesi olur mu yaaaa.Simdi ise gidiyor idare ediyom.Haftasonu yataktan kalkar kalkmaz başlar.Disarda böyle değil bence bilinçli bize yapıyor.Allah için akıl verin.Normal günde öyle sessiz sakindir.Allah affetsin tutma diyom inadına tutuyor.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkurler
Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
Bugün de annesini davet edecek yakınız zaten ugrayalimi dedim diye dış kapıya vurdu bağırdı çağırdı eve gelmicem felan dedi.Neymis eve girmeden demişim.Benim annem sana ne oluyo diyor.Cocuklari alım dışari çıkayım dedim yollamiyor.Defol sen git diyor.Yemek hazır mı diyor.Biktim artık ben kaldıramıyorum.Bulasma deseniz de yine bahane biliyor inanın.Sizin başınızda var mı böyle bir şey.Tavsiyenize ihtiyacım var.Tesekkalan 11 a
kalan 11 ayda hiç sıkıntısı yok mu gerçekten bu kadar sinirli bir adamınKizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
Annemin bir lafı var, "eşeği de bağlasan 1 gün aç kalır" diye. Oruç bu değil, nefsi,davranışları,tavırları düzenlemek... Eşiniz yanlış anlamış sanırım.Kizlar her sene ramazanı com seviyorum.Ama Malesef son 10 yıldır neredeyse ödüm kopuyor. Bugün de başladı yine.Konu eşim her oruçta bir gür şiddet ne ararsan var sanki hap veriyilar buna değişiyor bambaşka kişi oluyor.Cocuklara da aynı ben gelince evde olmayın diyor evden gitsek niye gittiniz diye hesap sorar.
Yanlış yere yazmışsınDünkü menüm.
Sabah üç çeri domates birkaç zeytin
Birkaç dilim salatalık
Öğlen bir dondurma
Uc ek yedim.
Akşam bir kase patlıcan türlusu bbir kanat
Bir kase cacık bir kase pilav
İki litre su.
20 dk cardio 80 puan.
4 saat ev işi. 200
Toplm. 280
Silemedim kusura bakmayınYanlış yere yazmışsın![]()
Dünkü menüm.
Sabah üç çeri domates birkaç zeytin
Birkaç dilim salatalık
Öğlen bir dondurma
Uc ek yedim.
Akşam bir kase patlıcan türlusu bbir kanat
Bir kase cacık bir kase pilav
İki litre su.
20 dk cardio 80 puan.
4 saat ev işi. 200
Toplm. 280
Kesinlikle katılıyorumBöyle oruç tutacaksa hiç tutmasın