Eşimde pek öyle tip değil insem şimdi aşağı kavga etcem nerdeyse okadar sinirime dokundu yaEşin söylesin bence sen muhattap olma , kimisi arlanmaz
mümkünse az bi çıkıp dolaşın uzaklaşın konudanİçim içimi yiyip bitircek
Siz sadece bi kere kendi lavabonuza soğan suyu dökün bakalım bütün gün o koku gidiyormu ve ben ölü böcek temizlemek zorundamıyım. Ve yaptığım ilk olmasa ilk demezdim heraldeAşağıda kendi lavabosuna soğan suyu döküyor adı üstünde kendi lavobosu ...
Aşağı lokantayı ilaçlatıyorlar böcekler yukarı çıkana kadar ölür zaten ...
Sizin saydıklarınız çok komik bahaneler kusura bakmayın da
Balkondan ne silkelersen silkele ister gece 3 te silkele haksızsın ... Kilime şekermi dökülmüş, lavobaya fazlalığını dök sonra makineye yada küvete leğene bişeye suya bas yıka yani, kadın şikayet ettiğine göre ilk değil bu silkeleme mevzusu. Yazık bi de çocuğun kafasına gelmiş o toz şekerle karışık tozlar!! Kadın Mecburmu senin toz şekerini temizlemeye.
Bi de Yukarıdan , kusura bakma görmedim demişsin demekki yetmemiş gidip bidaha böyle bişey olmayacağını söyleyip tatlılıkla konuşman gerekirken bi de kalbini kırmaktan bahsediyosun pes !
Aşağıda oturanlardan kat be kat daha dikkatli olmanız hassas olmanız gerekiyor çünkü adı üstünde o hanım aşağıda oturuyo ve sizin yukarıdan ona zararınız olabilir onun size değil..
Halı kilim hertürlü herhangi bişey çırpanlara silkeleyenlere garezim var ..
Rsilikli konusun guzelce anlasinMrb arkadaşlar ben 3. katta oturuyorum 1. Katta kiracimiz var lokanta isletiyor. Dün gece saat 11 de balkonda oturuyorduk oğlum kilime şeker döktü bende baktım asagida kimse yok kızı iç taraftaymis şeker gelmiş saçına kusurabakma görmedim dedim hem eşime hemde babama nrdgl sofra bezi silkeliyo üstümuze demiş. Şimdi aşağı insem siz lavobaya soğan suyu dokuyorsunuz olduğu gibi kokusu yukarda ben bu kokuyu her gün çekiyorum oğlumun odasınin penceresinin önünden bacaları geçiyo bacayı temizlemisler pencere olduğu gibi kurum üstelik lokantayı ilacliyolar koca koca hamam böcekleri yukarı çıkıyo ben bunlara bişey demiyorumda insanlık hali bi kere olmuş bişeyi böyle ortaliga yayiyorlar. Yorumlarinizi bekliyorum kızlar ona göre aşağı inicem
O kadar zehire böcek yukarı çıkamadan ölür zaten siz söylediğinizle çelişiyosunuz.ayrıca haksızsınız kadından doğru düzgün özür bile dilememişsiniz kusura bakmayla olmuyo yani bi de kavga çıkarmaya yer arıyorsunuz ramazan günü ...Siz sadece bi kere kendi lavabonuza soğan suyu dökün bakalım bütün gün o koku gidiyormu ve ben ölü böcek temizlemek zorundamıyım. Ve yaptığım ilk olmasa ilk demezdim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?