Ramazan +karantinada zayıflama

Maşallah ne güzel zayıflamışsınız
Ben 73 bile olsam bana yeter durumundayım şu an
Ekmek bende olmuyor 2 dilim bile yesem daha çok acıkıyorum
Sanırım insülin direncim var onunla ilgili
O zaman ekmeğin verdiği tokluk hissini çiğ kuruyemisle sağlamanızı tavsiye ederim cokk ise yarıyor özellikle sabahları ekmek yerine 2-3 tam ceviz

Yanlış anlamadiysam ramazan başlayalı iki gündür 3 kilo aldın.. ve 30 günde 20 kilo vermek istiyorsun yani Ramazan bitene kadar doğru mudur?? Mantikli hedefler koysak keşke en başında ancak o zaman başarı elde edilebiliyor bir iki üç ayda verilen 20 ,30 kilolar daha sonraları 40 olarak alınıyor .. 7-8 daha fazla aylara yayıp bu kiloyu vermek mantıklı kalıcı olurr.. bu yöntem tup mide ameliyatı yaptırıp birkaç ay sonra dev pizzalari tekrar yemeye başlayan amcalarin yaptığına benzer.. sagligimizdan olmayalım kilo verecez diye

Yok ramazan başlayalı değil karantina başlayalı 3 kilo aldım
Daha önce oruç tutarken 12 kilo zayıfladığım oldu bir ayda ama o zaman daha gençtim
Şimdi daha yavaş zayıflarım yüksek ihtimal
Alırken 3 günde 5 kilo rahat alıyorum ama bilmiyorum

Beraber zayiflayalim ins ben de oruç tutuyorum akşam.yiyince acayip şişkinlik oluyor yarım saat spor yaptm yemekten birbucuk saat sonra ama gece olduğu için rahatsız etti sabah yaoarim.normalde spor ama yapamıyorum susuyorum çok .. pek spor vs yapmak mümkün olmuyor ramazanda o yüzden yağ yakıcı kürler yapıp az nyemekten başka kilo vermek için çare yok

Ben sahur yapınca kilo veremediğimiz fark ettim
Bu yüzden sahurda meyve ve yumurta yemeyi düşünüyorum
İster istemez o saate yenilen şeyler kiloya dönüşüyor

Ben sahur yapınca kilo veremediğimiz fark ettim
Bu yüzden sahurda meyve ve yumurta yemeyi düşünüyorum
İster istemez o saate yenilen şeyler kiloya dönüşüyor
Ben de dün çok yedim bugun yapmayacağız sahur .. meyve dediğin gbi yoğurt yemeyi duusunuyorum ...

Bu akşam iftar menüm
Tavuk sote (az yedim)
Cacık
1 büyük kase yayla çorbası
Etli biber dolması
İftar sonrası
Bir kase sütlaç ve Türk kahvesi malesef

Bugün başım çok ağrıdı
Sanırım yarın için ağrı kesici yutacağım bugünden
Uyanır uyanmaz sabahları Türk kahvesine çok alışığım gözümü açamıyorum şuradan şuraya gidemiyorum ve halsizim
Öff dünya kadar işim var zorla markete gidip bir yemek yapabildim ancak

Mrb bugün iftarda
*Bir küçük kepçe çorba
* Küçük tabak diyet kabak yemeği
* Bir isirimlik pide
*Yulaf lapası +irmikle beraber minik kuuck kase(aşırı çok geldi rahatsızlik duydum )

Aralarda
* Yeşil çay
*Şekersiz kahve ( birer bardak )

Sahura kadar 3 litre su
Bu şekilde sıvı tüketimi ..
(Çok açlık hissedersem çilekli süt ev yapımı ) minik bir bardak
(Dün iki adet galeta yedim minik) bugün yok..

Sahurda
Bir yumurta+ minik bir peynir+ salatalık +biraz domates+ 3 adet zeytin + avcumun yarısı kadar pide yiyecegim.. dün de bu şekildeydi yalnız dün 4 litre su içtim toplamda
20 dk spor yapıyorum iki gündür rutine oturttum tatli vs asla yemiyorum şeker çaylarimda kahvemde hiç kullanmam
Asla acikmiyorum gün içinde de susamadim ..
Su saattlerde dün biraz acıkır gibi oldum
*1 adet elmayı küp küp dogradim 1 çay kaşığı tarçın ekleyip o şekilde karsitirarak yedim ..
Genel.olarak dün ara öğün olarak iftarla sahur arası yediğimi bugün yemiyorum daha farklı bir gün elmaysa ertesi gün süt veya yulaf ezmesi olabilir..
Bu arada nette sürekli video izliyor arastririyorum asla tek kaynağa bağlı kalmam chia tohumu diye bir şey var daha önceden de biliyorum ama diyette kullanıldığını bilmiyordum araştırın baya ise yariyormus kullanım detaylarini öğrenirsiniz baktıkça , araştırdıkça.. ben netten sipariş ettim geldiğinde ona da.baslayacagim zaten günde en fazla 1 yemek kaşığı tüketiliyor deneyeceğim ilk defa ...
Buna destek olarak başka şeylr de oluyor ama şimdilik gerek duymuyorum ... Bunu deneyeceğim ..
İki gündür bu şekildeym dün çok yoğundum yazamadım..
Asla istemiyorsun yemek ama aç kalmamak çok önemli .. o yUzden ara öğünlerimi bu şekilde yaptım ..
Kastan gitmesini istemiyorum ins basıma bela olan basen bacak bölgemden veririim ..

Verdim gene veririm olmuyormuş valla ben yaptım siz yapmayın

Başlamak sorun olmuyo uygulamak zor .. hayat tarzı haline getirdigin zaman kilo sorunu da olmuyo insanın
Zayıflamıştım 3 yıldırda kilo sürekli aşağıya inerek ilerledi kilo vermem, yani hayat tarzı olusmustu , sanırım nazara geldim acaip bir iştah patlaması yaşadım 1 yıldır kilo alıyorum

Zayıflamıştım 3 yıldırda kilo sürekli aşağıya inerek ilerledi kilo vermem, yani hayat tarzı olusmustu , sanırım nazara geldim acaip bir iştah patlaması yaşadım 1 yıldır kilo alıyorum
Mideni küçült .. malesef bu kilo vermenin yememekten başka çaresi yok. İstiyorsan tutacaksın kendini şerbetli tatlı ,ekmek.,hamur işini tamamen olmasa da çıkarmak gerekiyor hayatttann ben 58 i gördüm çok yakisiyordu boyum.cok uzun manken gibiydim .. fast food ,dengesiz beslenme derken 75i buldum sonra yine zayıfladım 66derken hamile kaldım.. 88 lendoguma girdim iki senedir çabalıyorum.. şuan 70im .. hamilelikte alınan kilo normal alınana göre çok daha zor veriliyor.. sanki etlerim kemikleşmiş gbi eriyorum.ama.kilom aynı .. kas gbi olmuş her yerim... Öncesinde bu kilolardayken daha inceydim daha etlerim yumuşaktı şimdi her yerim.kemiklesmis gbi normalde asla boyle.degildim hamilelikten sonra vücudum.degisti tamamen

Yazan herkese teşekkürler
Ben bir su içemiyorum bunu değiştirmem gerek 5 bardak su ancak içiyorumdur iftar sahur arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…