OFF sıcak pidede yenmez miBugün sıcak pide yapmıştık benimde gözüm doymadı karnım doyduğu halde
O zaman ekmeğin verdiği tokluk hissini çiğ kuruyemisle sağlamanızı tavsiye ederimMaşallah ne güzel zayıflamışsınız
Ben 73 bile olsam bana yeter durumundayım şu an
Ekmek bende olmuyor 2 dilim bile yesem daha çok acıkıyorum
Sanırım insülin direncim var onunla ilgili
Yanlış anlamadiysam ramazan başlayalı iki gündür 3 kilo aldın.. ve 30 günde 20 kilo vermek istiyorsun yani Ramazan bitene kadar doğru mudur?? Mantikli hedefler koysak keşke en başında ancak o zaman başarı elde edilebiliyor bir iki üç ayda verilen 20 ,30 kilolar daha sonraları 40 olarak alınıyor .. 7-8 daha fazla aylara yayıp bu kiloyu vermek mantıklı kalıcı olurr.. bu yöntem tup mide ameliyatı yaptırıp birkaç ay sonra dev pizzalari tekrar yemeye başlayan amcalarin yaptığına benzer.. sagligimizdan olmayalım kilo verecez diyeMerhaba arkadaşlar
Bu sayfayı biraz kendim için açtım ama katılmak isteyen ve yorum yapan herkesi beklerim
Malum corana günlerinde olduğumuz için dışarı çıkma sosyal hayat tamamen bitmiş durumda
Spor yapmıyorum
Sürekli elime bir şeyler alıp ya yiyorum ya içiyorum
Malesef kahveyi ve çayı şekerli tüketiyorum üstelik
Nereden baksan 3 kilo aldım ve kendimi çok yağlı hissediyorum
Çok şiş hissediyorum kendimi
Bende bu duruma bir dur demek ve yeme planını düzeltmek amacıyla ramazanda yediklerimi buraya yazmayı amaçladım
Boyum 168
Kilom 94
Hedef ramazan boyunca 20 kilo vermek
Olabildiğince oruç tutmaya çalışacağım ama tansiyon ve şeker rahatsızlığım var bazı günler tutamayabilirim
Yok ramazan başlayalı değil karantina başlayalı 3 kilo aldımYanlış anlamadiysam ramazan başlayalı iki gündür 3 kilo aldın.. ve 30 günde 20 kilo vermek istiyorsun yani Ramazan bitene kadar doğru mudur?? Mantikli hedefler koysak keşke en başında ancak o zaman başarı elde edilebiliyor bir iki üç ayda verilen 20 ,30 kilolar daha sonraları 40 olarak alınıyor .. 7-8 daha fazla aylara yayıp bu kiloyu vermek mantıklı kalıcı olurr.. bu yöntem tup mide ameliyatı yaptırıp birkaç ay sonra dev pizzalari tekrar yemeye başlayan amcalarin yaptığına benzer.. sagligimizdan olmayalım kilo verecez diye
Beraber zayiflayalim ins ben de oruç tutuyorum akşam.yiyince acayip şişkinlik oluyor yarım saat spor yaptm yemekten birbucuk saat sonra ama gece olduğu için rahatsız etti sabah yaoarim.normalde spor ama yapamıyorum susuyorum çok .. pek spor vs yapmak mümkün olmuyor ramazanda o yüzden yağ yakıcı kürler yapıp az nyemekten başka kilo vermek için çare yokYok ramazan başlayalı değil karantina başlayalı 3 kilo aldım
Daha önce oruç tutarken 12 kilo zayıfladığım oldu bir ayda ama o zaman daha gençtim
Şimdi daha yavaş zayıflarım yüksek ihtimal
Alırken 3 günde 5 kilo rahat alıyorum ama bilmiyorum
Ben sahur yapınca kilo veremediğimiz fark ettimBeraber zayiflayalim ins ben de oruç tutuyorum akşam.yiyince acayip şişkinlik oluyor yarım saat spor yaptm yemekten birbucuk saat sonra ama gece olduğu için rahatsız etti sabah yaoarim.normalde spor ama yapamıyorum susuyorum çok .. pek spor vs yapmak mümkün olmuyor ramazanda o yüzden yağ yakıcı kürler yapıp az nyemekten başka kilo vermek için çare yok
Ben de dün çok yedim bugun yapmayacağız sahur .. meyve dediğin gbi yoğurt yemeyi duusunuyorum ...Ben sahur yapınca kilo veremediğimiz fark ettim
Bu yüzden sahurda meyve ve yumurta yemeyi düşünüyorum
İster istemez o saate yenilen şeyler kiloya dönüşüyor
Rejimdeyim diyebildigiz tek konu ekmek yememek mi yaniBu akşam iftar menüm
Tavuk sote (az yedim)
Cacık
1 büyük kase yayla çorbası
Etli biber dolması
İftar sonrası
Bir kase sütlaç ve Türk kahvesi malesef
Verdim gene veririm olmuyormuş valla ben yaptım siz yapmayınKesinlikle öyle. Ben artık paketli dilim ekmek alıp günde 2 dilimden fazla yemiyorum uzuuun bir süredir.
20 kiloya yakın vermişsiniz demek ki başarabiliyorsunuz her şeyi sağlıklı beslenmeye uygun yapınca:) bu size ilham olsun.
Ben de daha önce 90dan 53 e düşmüştüm.
Ve bunu ilham alıyorum yeniden zayiflarkennedense kilo verdikten sonra bir özgüven geliyor, ne de olsa veririm diyerek aldıkça alıyor insan. 79 da durdurdum kendimi düşünün. Şimdi 73 üm hedefim eski kiloma dönmek
Başlamak sorun olmuyo uygulamak zor .. hayat tarzı haline getirdigin zaman kilo sorunu da olmuyo insanınHayırlı olsun herkesin diyet programı bende bir başlasam süper olacak
Zayıflamıştım 3 yıldırda kilo sürekli aşağıya inerek ilerledi kilo vermem, yani hayat tarzı olusmustu , sanırım nazara geldim acaip bir iştah patlaması yaşadım 1 yıldır kilo alıyorumBaşlamak sorun olmuyo uygulamak zor .. hayat tarzı haline getirdigin zaman kilo sorunu da olmuyo insanın
Mideni küçült .. malesef bu kilo vermenin yememekten başka çaresi yok. İstiyorsan tutacaksın kendini şerbetli tatlı ,ekmek.,hamur işini tamamen olmasa da çıkarmak gerekiyor hayatttann ben 58 i gördüm çok yakisiyordu boyum.cok uzun manken gibiydim .. fast food ,dengesiz beslenme derken 75i buldum sonra yine zayıfladım 66derken hamile kaldım.. 88 lendoguma girdim iki senedir çabalıyorum.. şuan 70im .. hamilelikte alınan kilo normal alınana göre çok daha zor veriliyor.. sanki etlerim kemikleşmiş gbi eriyorum.ama.kilom aynı .. kas gbi olmuş her yerim... Öncesinde bu kilolardayken daha inceydim daha etlerim yumuşaktı şimdi her yerim.kemiklesmis gbi normalde asla boyle.degildim hamilelikten sonra vücudum.degisti tamamenZayıflamıştım 3 yıldırda kilo sürekli aşağıya inerek ilerledi kilo vermem, yani hayat tarzı olusmustu , sanırım nazara geldim acaip bir iştah patlaması yaşadım 1 yıldır kilo alıyorum
Öyle açıkçasıRejimdeyim diyebildigiz tek konu ekmek yememek mi yani
Birde ramazanda aşırı diyetleri diyetisyenler bile vermiyorRejimdeyim diyebildigiz tek konu ekmek yememek mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?