Güzel bir program olmuşMrb bugün iftarda
*Bir küçük kepçe çorba
* Küçük tabak diyet kabak yemeği
* Bir isirimlik pide
*Yulaf lapası +irmikle beraber minik kuuck kase(aşırı çok geldi rahatsızlik duydum )
Aralarda
* Yeşil çay
*Şekersiz kahve ( birer bardak )
Sahura kadar 3 litre su
Bu şekilde sıvı tüketimi ..
(Çok açlık hissedersem çilekli süt ev yapımı ) minik bir bardak
(Dün iki adet galeta yedim minik) bugün yok..
Sahurda
Bir yumurta+ minik bir peynir+ salatalık +biraz domates+ 3 adet zeytin + avcumun yarısı kadar pide yiyecegim.. dün de bu şekildeydi yalnız dün 4 litre su içtim toplamda
20 dk spor yapıyorum iki gündür rutine oturttum tatli vs asla yemiyorum şeker çaylarimda kahvemde hiç kullanmam
Asla acikmiyorum gün içinde de susamadim ..
Su saattlerde dün biraz acıkır gibi oldum
*1 adet elmayı küp küp dogradim 1 çay kaşığı tarçın ekleyip o şekilde karsitirarak yedim ..
Genel.olarak dün ara öğün olarak iftarla sahur arası yediğimi bugün yemiyorum daha farklı bir gün elmaysa ertesi gün süt veya yulaf ezmesi olabilir..
Bu arada nette sürekli video izliyor arastririyorum asla tek kaynağa bağlı kalmam chia tohumu diye bir şey var daha önceden de biliyorum ama diyette kullanıldığını bilmiyordum araştırın baya ise yariyormus kullanım detaylarini öğrenirsiniz baktıkça , araştırdıkça.. ben netten sipariş ettim geldiğinde ona da.baslayacagim zaten günde en fazla 1 yemek kaşığı tüketiliyor deneyeceğim ilk defa ...
Buna destek olarak başka şeylr de oluyor ama şimdilik gerek duymuyorum ... Bunu deneyeceğim ..
İki gündür bu şekildeym dün çok yoğundum yazamadım..
Asla istemiyorsun yemek ama aç kalmamak çok önemli .. o yUzden ara öğünlerimi bu şekilde yaptım ..
Kastan gitmesini istemiyorum ins basıma bela olan basen bacak bölgemden veririim ..
Sağol canımHayırlı olsun herkesin diyet programı bende bir başlasam süper olacak
Saçma diyet yapanlar bozanlar sonradan aç bırakıyorlar bünyeyi daha çok istiyor bünye .. bugün bu menüden daha az tukettimGüzel bir program olmuş
Zaten ramazanda iftarda bir kase çorba salata sahurda ise iki yumurtayla durulmaz ki
16 saat süren açlık var
1 kilo istediğim gibi çok değil ama işe yaramazsa değilYarın tam 1 hafta olmus konunuzu acalı kilo verebildiniz mi bu diyetle merak ettim?
Ben zamanında çok yaptım günlük 600 kalorili diyetleriSaçma diyet yapanlar bozanlar sonradan aç bırakıyorlar bünyeyi daha çok istiyor bünye .. bugün bu menüden daha az tukettim
Az. Az sık sık yemek iyi geldi mesela biraz çorba içip onbeş dk sonra oturuyoruz sofraya ne yiceksem öyle yiyorum asla dolu kalkmiyorum midem çok doydum demiyorum bir birbucuk saatte bir yulaf muz süt vs yiyorumBen zamanında çok yaptım günlük 600 kalorili diyetleri
3 kilo verdiysem 5 kilo aldım
Metabolizma saçma sapan oldu
Şimdi metabolizma durmuş bir durumda ne yesem direkt kilo olarak geri dönüyor
Bütün gün aç kalıp 100 gram vermediğim 1 hafta isveç diyeti yapıp 500 gram vermediğim günleri bilirim
O yüzden çok sıkı diyete girip şunu bunu yemeyeceğim diye kendimi sıkmama kararı aldım
Karatay diyeti yapıyordum yıllardır tekrar ona döndüm inşallah eriyecem sağlıkla:) iki hamilelik benide bitirdi öncelikle boyum kısaldı kemiklerde çökme oldu sanırım yoksa neden 168 boyum 163 e düşsün durduk yereMideni küçült .. malesef bu kilo vermenin yememekten başka çaresi yok. İstiyorsan tutacaksın kendini şerbetli tatlı ,ekmek.,hamur işini tamamen olmasa da çıkarmak gerekiyor hayatttann ben 58 i gördüm çok yakisiyordu boyum.cok uzun manken gibiydim .. fast food ,dengesiz beslenme derken 75i buldum sonra yine zayıfladım 66derken hamile kaldım.. 88 lendoguma girdim iki senedir çabalıyorum.. şuan 70im .. hamilelikte alınan kilo normal alınana göre çok daha zor veriliyor.. sanki etlerim kemikleşmiş gbi eriyorum.ama.kilom aynı .. kas gbi olmuş her yerim... Öncesinde bu kilolardayken daha inceydim daha etlerim yumuşaktı şimdi her yerim.kemiklesmis gbi normalde asla boyle.degildim hamilelikten sonra vücudum.degisti tamamen
Kemik erimesi de olabilir doktora git olctur derim.. saçma sapan şeyler insanın sağlığını bozuyor zayıflama çayı ,hapı vs kullanma sakın az sık yemek ,spor yapmak başka çaresi yok bu işinKaratay diyeti yapıyordum yıllardır tekrar ona döndüm inşallah eriyecem sağlıkla:) iki hamilelik benide bitirdi öncelikle boyum kısaldı kemiklerde çökme oldu sanırım yoksa neden 168 boyum 163 e düşsün durduk yere
Yağ yakma icin destekleme yapıyor musun yeşil çay ,şekersiz kahve ben faydasını çok gordum .. doğumdan sonra ümidim bitmişti bir buçuk sene yerimde saydım.hic kilo veremedim neredeyse 3 kilo verdim 5 aldım .. sürekli vloglardan araştırdım ne yapabilirim diye yeşil çay mucize gerçekten ...Bugün Yediklerim
İftar bir hurma
Bir kase domates çorbası
Çoban salata
Mısırlı pilav az aldım
Yanına iki et köfte
İftardan iki saat sonra erik ve çilek
Bir ara açlık otu denilen bir ot aldım ama evde duruyor öyle çok içmedimYağ yakma icin destekleme yapıyor musun yeşil çay ,şekersiz kahve ben faydasını çok gordum .. doğumdan sonra ümidim bitmişti bir buçuk sene yerimde saydım.hic kilo veremedim neredeyse 3 kilo verdim 5 aldım .. sürekli vloglardan araştırdım ne yapabilirim diye yeşil çay mucize gerçekten ...
Ne güzelRamazandan önce hurma diyeti yaptım 1 hafta boyunca ve 3 kilo verdim.
Ramazandada iftarda çok az yiyorum ve kilo vermeye devam ediyorum adet doneminde de şişkinlik çok olduğu için hurma diyetini yine yapmayı düşünüyorum en az 5 gün sizede yavsi ederim kısa sürede ödem ve siskinlikten kurtulabilirsiniz
Hurma diyetin de her öğünde 7 hurma ve bir kase yoğurt yada ayran tüketiyorsunuz başka hiç bir şey yemek yok 3 öğün yapiyosunuz bol su yeşil çay ve şekersiz kahve serbest 1 haftadan fazla yapmayın. Ama şeker hastalığı için tavsiye edilir mi bilmiyorum bı araştırin derimNe güzel
Zahmet olmazsa neler yediğinizi yazar mısınız
Bende adet öncesi acayip bir şişkinlik ve ödem oluyor
Üstelik 10 gün önceden başlıyor pko hastasıyım
Ben iki.kizimida 2 şer.yildan 4 yıl emzirdim ona bağlıyorum iligim kemigim kuruduKemik erimesi de olabilir doktora git olctur derim.. saçma sapan şeyler insanın sağlığını bozuyor zayıflama çayı ,hapı vs kullanma sakın az sık yemek ,spor yapmak başka çaresi yok bu işin
Olabilir canım..Ben iki.kizimida 2 şer.yildan 4 yıl emzirdim ona bağlıyorum iligim kemigim kurudu
Ekstra d vitamini ve calsiyum almanız gerekiyorBen iki.kizimida 2 şer.yildan 4 yıl emzirdim ona bağlıyorum iligim kemigim kurudu
Benimde saçlarım acayip dökülüyorBen iki.kizimida 2 şer.yildan 4 yıl emzirdim ona bağlıyorum iligim kemigim kurudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?