Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşaallah canımhele ki BENhic masrafli degilimdir
![]()
Cok bereketliyimdirHabibte sen gelince ziyaretçi sayısı arttı![]()
Şimdi aslında evet kilo aslında ben kilolu değilim desemde aman ne bilim editörüm yahu ekmeksizde olmuyor hayırlısıDiğer mesajıma niye cevap vermiyorsunEkmek yemeye devam mı
![]()
Pro üye nedir bilmiyomNevreste ablam bu sorum sana.pro uye olmayanlarda bile mesajin alt kisminda kisa sozler paylasabiliyorlar.
imza gibi oluyor cok hos.bunu nsl yapabilirim.
kız bu çorba değil ağa paşa bi yemek olmuşKüçük Kıymalar top kızarmış
Haşlanmış tavuk
Prinç
Nohut haşlanmış
Salça
Tuz
Yağ
İle yapılan bir çorbadır . .
Yöresel canım harika bir çorba . .
Denemeni isterim. .
Eki Görüntüle 1850246
Aaaaaa niyeyse senin bulantı bizi çok sevindirdiIçim bulanıyor ya![]()
![]()
Ben sahur yemeği hazırlarken konuşuyorlar geneldeYa bazı geceler gıkınız çıkmıyo bazende döktürüyorsunuz çenesi düşükler sizi![]()
Aa deme
Bu sene ben de oğluma oda yaptım,oturma odası da değişti,yatak odası da.Kışın oturma odası soğuk oldu,şimdi de yatak odası çok güneş alıyor ,sıcaktan yatamıyoruzAa deme
Dün odayı topladım ben duvar kagıtlarını sildim büyük kızım koltukları . Küçük cadıda çamaşırları vs astı .. Akşama bitirdik ana bende bittim yani sadece oturma odasını . Ay ne çor kırdök var evde ya
Bugun öğlen oturma odasındaki takımı ofise depoya götürecekler öğleden sonrada ilk takım geliyor . Yarında digeri .sonrada gelsin diger odaların dolapları duvarları . İş çokkkk yani deynebim ..o değilde salonda nasıl oturacaz onu bilmem benim koltuklar saraydan kalmış gibieskidiler zatende rahatlık bakımından zor olacak birde misafir bakımından tek salon zor olacak . Neyse idare edeceğiz artık ev değiştirene kadar ...
Akşam sende yokmuşsun bizsiz laflaşmışlar![]()
Hamilesin zaar![]()
Aaaaaa niyeyse senin bulantı bizi çok sevindirdihadı hayırlısı inşallah ..
Bende çok sevindim ve burnum kolay kolay oyle her kokuyu almaz akşam oğlumun bezinin kokusunu bile aldıins kizcem olduğu içindir
. Öylesine bir bulantı degildir
![]()
Aaa cimcime gerçekten mi. Hadi hayırlısı güzel haberler bekleyelim senden de. Minnak bi cimcime
kız bu çorba değil ağa paşa bi yemek olmuş. Görüntü süper gerçekten eline saglık
.