Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Küçük Kıymalar top kızarmış
Haşlanmış tavuk
Prinç
Nohut haşlanmış
Salça
Tuz
Yağ
İle yapılan bir çorbadır . .
Yöresel canım harika bir çorba . .
Denemeni isterim. .

Eki Görüntüle 1850246
kız bu çorba değil ağa paşa bi yemek olmuş :-). Görüntü süper gerçekten eline saglık ;).

Ya bazı geceler gıkınız çıkmıyo bazende döktürüyorsunuz çenesi düşükler sizi :KK70::KK70:
Ben sahur yemeği hazırlarken konuşuyorlar genelde:63:Sahur bitiyor geliyorum ,kaçmışlar:KK45:Kızların odası geldi mi?Bayram temizliğine başladın mı?Gerçi seni düşüneyim ,kızların var ,sana yardım eder:110:Benden duymuş olma Nevreste Nevreste ve -VUSLAT- -VUSLAT- akşama kadar yatıyormuş,kızlarına iş yaptırıyormuş:sus:

Ben sahur yemeği hazırlarken konuşuyorlar genelde:63:Sahur bitiyor geliyorum ,kaçmışlar:KK45:Kızların odası geldi mi?Bayram temizliğine başladın mı?Gerçi seni düşüneyim ,kızların var ,sana yardım eder:110:Benden duymuş olma Nevreste Nevreste ve -VUSLAT- -VUSLAT- akşama kadar yatıyormuş,kızlarına iş yaptırıyormuş:sus:
Aa deme :D:D
Dün odayı topladım ben duvar kagıtlarını sildim büyük kızım koltukları . Küçük cadıda çamaşırları vs astı .. Akşama bitirdik ana bende bittim yani sadece oturma odasını . Ay ne çor kırdök var evde ya :(
Bugun öğlen oturma odasındaki takımı ofise depoya götürecekler öğleden sonrada ilk takım geliyor . Yarında digeri .sonrada gelsin diger odaların dolapları duvarları . İş çokkkk yani deynebim ..o değilde salonda nasıl oturacaz onu bilmem benim koltuklar saraydan kalmış gibi :( eskidiler zatende rahatlık bakımından zor olacak birde misafir bakımından tek salon zor olacak . Neyse idare edeceğiz artık ev değiştirene kadar ...

Akşam sende yokmuşsun bizsiz laflaşmışlar :lülülü:

Aa deme :KK70::KK70:
Dün odayı topladım ben duvar kagıtlarını sildim büyük kızım koltukları . Küçük cadıda çamaşırları vs astı .. Akşama bitirdik ana bende bittim yani sadece oturma odasını . Ay ne çor kırdök var evde ya :KK43:
Bugun öğlen oturma odasındaki takımı ofise depoya götürecekler öğleden sonrada ilk takım geliyor . Yarında digeri .sonrada gelsin diger odaların dolapları duvarları . İş çokkkk yani deynebim ..o değilde salonda nasıl oturacaz onu bilmem benim koltuklar saraydan kalmış gibi :KK43: eskidiler zatende rahatlık bakımından zor olacak birde misafir bakımından tek salon zor olacak . Neyse idare edeceğiz artık ev değiştirene kadar ...

Akşam sende yokmuşsun bizsiz laflaşmışlar :lülülü:
Bu sene ben de oğluma oda yaptım,oturma odası da değişti,yatak odası da.Kışın oturma odası soğuk oldu,şimdi de yatak odası çok güneş alıyor ,sıcaktan yatamıyoruz:confused:.Geçen gece eşim biz burada yatalım mı dedi oğluma ,oğlum kabul etmedi.:KK53:Lise sona geçti şimdi.Güya daha iyi derslerine motive olsun,kızım Onu rahatsız etmesin diye şeyettiydik ama istediğimiz performansı alamadık:63:,inşallah bir dahaki seneye.Evde ne kadar eski eşya varsa atasım var.Az eşya çok huzur:KK45:

Bende çok sevindim ve burnum kolay kolay oyle her kokuyu almaz akşam oğlumun bezinin kokusunu bile aldı :mad::mad: ins kizcem olduğu içindir:KK8::dua: . Öylesine bir bulantı degildir:110:
Aaa cimcime gerçekten mi. Hadi hayırlısı güzel haberler bekleyelim senden de. Minnak bi cimcime :anne::KK200:

Back
X