Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay bide karne hediyeleri alindi orda dimi ooo isiniz zor karne hediyesi, dogum gunu hediyesi, bayram alisverisi yapilacak benide evlat edinin barii oh ekmek elden su golden cocuk olmak var valla
ay bide karne hediyeleri alindi orda dimi ooo isiniz zor karne hediyesi dogum gunu hediyesi bayram alisverisi yapilacak benide evlat edinin barii oh ekmek elden su golden cocuk olmak var valla
Hem de ne masraf Bir de oğluma söz vermiştim, takdir alırsan istediğin bir şeyi alıcam diye, almaz diye düşündüm ama soktu gözüme takdiri Üstüne bir de pahalı hediye istedi Bu ay paralar hediyelere gitti
Hem de ne masraf Bir de oğluma söz vermiştim, takdir alırsan istediğin bir şeyi alıcam diye, almaz diye düşündüm ama soktu gözüme takdiri Üstüne bir de pahalı hediye istedi Bu ay paralar hediyelere gitti
esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane
esime oyle derim cogu zaman isyan ediyo 2 ayda bir yok dogum gunum geldi.yok evlilik yildonumu yok onun dogum gunu derken... diyoki hep olan bana oluyor.bende diyorum yok canim sonucta alinacak seyleri aliyoruz o gunler bahane