Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben miyim kuru kızKuru kız burdaymış![]()

Bizim konuları sabote ettiği için kibledim cezasını verdiler@Nevreste Rabia banlanmis nevos ,niye acaba![]()

Mantıyı bende çok seviyorum bol malzemeliAnam kuru kız nirde mantı dediğin şöyle bol harçlı az büyük olur dişinin kavuğuna yetmez benim ben mantıyı bol Mazemeli severim tey tey çoşasım var![]()

Kuru kızla anlaştık ilk defa bir konudaMantıyı bende çok seviyorum bol malzemeli![]()

Oldu kız bu gün ne pişirdin yarına ne düşünüyon öbür gün ne yapacaksın ekmek pilav makarnayı aynı anda yer misin@Hatmece Gel bacim ,yemekten bahsedelim![]()

Biz seninle hep anlaşıyoruzKuru kızla anlaştık ilk defa bir konuda![]()
Tek problem ekmekMantının yanında ekmek pek güzel oluyorOldu kız bu gün ne pişirdin yarına ne düşünüyon öbür gün ne yapacaksın ekmek pilav makarnayı aynı anda yer misin![]()
Bulgur pilavı,dolmayı ; yufka ,lavaş arasında yiyeceksin
E yemediğin için boşuna kuru kız demiyom ya sana ben bu gün kelle paça pişirdim Amanını kelle kelle altını üstünü yelle hey hey tey teyMantının yanında ekmek pek güzel oluyorBulgur pilavı,dolmayı ; yufka ,lavaş arasında yiyeceksin
Tabi yeseydim 100 kilo olurdum![]()

Bizim konuları sabote ettiği için kibledim cezasını verdiler
Canım o siyasetten ban aldı hiç akıllı olmuyor![]()
Oldu kız bu gün ne pişirdin yarına ne düşünüyon öbür gün ne yapacaksın ekmek pilav makarnayı aynı anda yer misin![]()
Helali hoş olsun kaç kilosunBugun dolma yaptim canim ,yarin annemdeyim ,obur gune Allah kerim
Makarna ile ekmek severim valla ne yalan soyleyeyim
Ben icli kofteyi ekmek arasi yapip yemis kadinim yahuBi gozlemeyi ekmek arasi yapmadigim kalmis
![]()
Mantıyı bende çok seviyorum bol malzemeli![]()
Helali hoş olsun kaç kilosun
Mantıyı kim sevmezBende cok severim nevooosss![]()
aa
![]()
![]()
Asıl kuru kız belli olduAllah razi olsunSize de Afiyet olsun canim
İmmm ,su ara kg aldim ,59 kiloyum su an![]()
Afiyet olsunE yemediğin için boşuna kuru kız demiyom ya sana ben bu gün kelle paça pişirdim Amanını kelle kelle altını üstünü yelle hey hey tey tey![]()

Helali hoş olsun kaç kilosun
E şimdi 59 kilo kız sorun ekmekte değil suda...su içsem yarıyor demekkiniye hatmecem ekmek arası ekmek yiyince kilosunu sordun
![]()