Suyu çok içiyorum ondan mı kilo alıyorum diyorsunE şimdi 59 kilo kız sorun ekmekte değil suda...su içsem yarıyor demekki
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suyu çok içiyorum ondan mı kilo alıyorum diyorsunE şimdi 59 kilo kız sorun ekmekte değil suda...su içsem yarıyor demekki
![]()

Ya valla merak ettim sonuçta kk ile diyet grupları sayesinde tanışmış biriyim ben hatmece sorması ayıptır boy kilo kaçSuyu çok içiyorum ondan mı kilo alıyorum diyorsun![]()
Kilosu 109 boyunu bende merak ediyorumYa valla merak ettim sonuçta kk ile diyet grupları sayesinde tanışmış biriyim ben hatmece sorması ayıptır boy kilo kaç![]()
Ben şokKilosu 109 boyunu bende merak ediyorum![]()
Halay çekelim halay candırBen şok

Ya ben çekemiyorum emojim yok benim telden giriyorum Java da kapalı ezberleyemedim henüzHalay çekelim halay candır![]()

Mendil sallarsan yeterYa ben çekemiyorum emojim yok benim telden giriyorum Java da kapalı ezberleyemedim henüz![]()
Sallasana sallasana mendilini akşam oldu göndersene sevdiğimiMendil sallarsan yeter![]()

Maşaallah boyun uzunmuş109 kiloyum şimdi ölçtüm ayıptır söylemesi herkes farklı ölçüyordu bende bu gün komşuma ölçtürdümboyum uzun 1,69 siz diyin 1,70 Boyum uzun olduğu için balık etliyim![]()
Benim 1.66Tamam selvi boylu HatmeceBana selvi boylu hatmece diyin![]()

Yok tam öyle demiyorumda su içsem yarıyor maşallahım var nazar etme kenafir gözlü seniSuyu çok içiyorum ondan mı kilo alıyorum diyorsun![]()

Benim nazarım değmez merak etmeYok tam öyle demiyorumda su içsem yarıyor maşallahım var nazar etme kenafir gözlü seni![]()

Pardon kuru kız seni kenafir gözlüyle karıştırdımBenim nazarım değmez merak etme![]()

Kimmiş o kenafir gözlüPardon kuru kız seni kenafir gözlüyle karıştırdım![]()
Bilmem geçen birine yazmıştım nickini unuttum Çok nazara geliyorum okuyun beni okuyun üfleyinKimmiş o kenafir gözlü![]()