Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nevreste
nevoş geçen hünkar beğendi yaptım ilk kez evlilik yıldönümümüzdü 23 haZiran ya çok güzel oldu aslında böylesi yemekleri hep yapmak lazımmış yeni şeyler deneyip menüye eklemeli insan. Ben geç farkettim.
Tam sana yakışır bir ipucuAkraba çıkamazmışız,neyse soyumuz Adem ile Havva'ya dayanıyor.O bakımdan çıkarız biz de..Benim nete mi nazar değdi,çok yavaşladı net ,ben okumakla yetineyim bari
Nevreste
nevoş geçen hünkar beğendi yaptım ilk kez evlilik yıldönümümüzdü 23 haZiran ya çok güzel oldu aslında böylesi yemekleri hep yapmak lazımmış yeni şeyler deneyip menüye eklemeli insan. Ben geç farkettim.
Ellerine sağlık canım
Rabbim birlikte huzurlu,mutlu,sağlıklı daha uzun yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah
Damak tadımıza uygun yeni tarifleri denemekte fayda var..
Ellerine sağlık canım
Rabbim birlikte huzurlu,mutlu,sağlıklı daha uzun yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah
Damak tadımıza uygun yeni tarifleri denemekte fayda var..
Ausencia
aus Canım hayırlı olsun madalyan
Ya Nevreste
bende birinci olmuştum sonra bende işte madalya verilen sene girmedim buraya. Sonra bi baktım aaaaaa madalya dağıtılmış herkese ama bana yok kaçırmışım
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Ben bayram temizliği yapıyorum ama ara ara molalarda geliyorum.3 gün üst üste iftara davetli olunca ,yemek derdi yok diye ,temizliğe girişeyim dedim.Şimdi koltukları sildim mola verdim,birazdan kapıları sileceğim.
Ausencia
aus Canım hayırlı olsun madalyan
Ya Nevreste
bende birinci olmuştum sonra bende işte madalya verilen sene girmedim buraya. Sonra bi baktım aaaaaa madalya dağıtılmış herkese ama bana yok kaçırmışım
Gereğinin yapılmasını arz ederim
Ben bayram temizliği yapıyorum ama ara ara molalarda geliyorum.3 gün üst üste iftara davetli olunca ,yemek derdi yok diye ,temizliğe girişeyim dedim.Şimdi koltukları sildim mola verdim,birazdan kapıları sileceğim.