Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Tam sana yakışır bir ipucu:KK53:Akraba çıkamazmışız,neyse soyumuz Adem ile Havva'ya dayanıyor.O bakımdan çıkarız biz de.:KK45:.Benim nete mi nazar değdi,çok yavaşladı net :kızgın:,ben okumakla yetineyim bari:confused:
Aklım fikrim yemek olunca:KK53:Birde yöresel yemeklere merakım var:KK45:
Nazar ettiler:skandal:

Nevreste Nevreste nevoş geçen hünkar beğendi yaptım ilk kez:kk77: evlilik yıldönümümüzdü 23 haZiran:KK200: ya çok güzel oldu aslında böylesi yemekleri hep yapmak lazımmış yeni şeyler deneyip menüye eklemeli insan. Ben geç farkettim. :dondurma:
Ellerine sağlık canım:kk77:
Rabbim birlikte huzurlu,mutlu,sağlıklı daha uzun yıllar geçirmenizi nasip etsin inşaallah:KK68:
Damak tadımıza uygun yeni tarifleri denemekte fayda var..:KK60:

Ausencia Ausencia madalyan da aeben aeben le benim de emeğim var:KK45:.Bir teşekkür konuşması yaparsın herhalde.İnsan 1.olup madalyanın eksikliğini anlamaz mı yav:KK53:,eğer istemezsen bana verebilirsin:KK48:
Yarışmaya katılma sonra madalya bekle:sinirli:
aeben aeben hatırlatma için teşekkür ediyorum.Ben farketmemiştim:oops:

Ausencia Ausencia aus Canım hayırlı olsun madalyan :KK200:
Ya Nevreste Nevreste bende birinci olmuştum sonra bende işte madalya verilen sene girmedim buraya. Sonra bi baktım aaaaaa:eek: madalya dağıtılmış herkese ama bana yok :KK34: kaçırmışım:mad:
Gereğinin yapılmasını arz ederim :KK22:
Tamam ilgileneceğim:KK53::-)

Ben bayram temizliği yapıyorum ama ara ara molalarda geliyorum.3 gün üst üste iftara davetli olunca ,yemek derdi yok diye ,temizliğe girişeyim dedim.Şimdi koltukları sildim mola verdim,birazdan kapıları sileceğim.
Ellerine sağlık canım:KK19:Ben haftaya memlekete gidiyorum bizim tayinlerin belli olması uzadı:confused:O yüzden büyük temizlik yok:KK45:

Back
X