Sağolasınevet o tombis sarmalar kadarsin nevosum benim
herkes senmiBeceremem demiyorda
Biz yanmış seviyoruzherkes senmiyaktigin baklavalar hala burda
kurban bayramin var dahahıııhhhh sız benım helvama kurban olun
gel senle kurban bayramında nevresteye ortak olalım onun eti coktur butun kk ya yeter nihahahhahahkurban bayramin var daha
önce nevos benden 5 ay büyük cünkü lütfen adaletli olalimsenın helvanıda kavurayımda gor gununu
yahu kavurdumya onunkını bugun işte bu yeterde artar onaönce nevos benden 5 ay büyük cünkü lütfen adaletli olalim
ben senden 5 ay ufagim bikere daha cocugumSeninle aynı yaşta olduğumuzu bilmiyordur.Bilse seninde ellerinden öperdi
Valla Nevosum kesin fıstık gibisin ve seni kiskaniyorlarBunlar beni hep şişko anlatıyor kafanda nasıl bir Nevreste canlanıyor kimbilir
heeeee şam fıstıgı mubarek kutuplardan basık ekvatordan şişkın hahhahahhahahhahahhahahValla Nevosum kesin fıstık gibisin ve seni kiskaniyorlar
okadar gec yasta anne olursan olcagi bu hem sisgo hem yasliSen benden önce seversin benim çocuklar küçük
Yaşlandın artık kabul etben senden 5 ay ufagim bikere daha cocugum5 ay unutmayiniz
Yok o kadar değildeValla Nevosum kesin fıstık gibisin ve seni kiskaniyorlar
ortakmi dedin hemde nevosa karsigel senle kurban bayramında nevresteye ortak olalım onun eti coktur butun kk ya yeter nihahahhahah
Biliyorum bilmezmiyimseni sefiyom biliyin demi
tamam kurbanda nevoşu kesiyoruz o zaman Allah kabul etsın simdidenortakmi dedin hemde nevosa karsibu teklif nasil kabul edilmez varim ortagim
nevosu görmeni istemiyorum hayalindeki gibi kalsin en iyisiValla Nevosum kesin fıstık gibisin ve seni kiskaniyorlar