@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyorbananeee ben hiç yakmadımmkiii amaa çok kerede kremelerı tutturamadımaramızda kalsın nevoşumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyorbananeee ben hiç yakmadımmkiii amaa çok kerede kremelerı tutturamadımaramızda kalsın nevoşumm

@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyor![]()

Tabi tabi kesin öyledircan bogazdan gelir demek istedimye yarasin yariyorda gerci
![]()
Ben de seninle birlikte kaçayım, Rabiş tek başımayken paralar beniBen gidip biraz link dağıtayım sizde arkamdan dedikoduya devam edin![]()
Senden beklemiyorum zaten![]()
evet instragmda gördüm hatta bitane pastanin sosuda yyelerde sürünüyor@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyor![]()
kakaoun icine oturmus kiz beni görünce rahatladi döküldünaptiniz kakaoa böyle
![]()
Kaç bakalım nereye kadarbende kaciyorum deynepde geldimi bittim demektir![]()
evet hatta yasli demekle kalmadin yarismada yakti patlicalanlari kömür karasi dedin![]()
neeee rabia yanık kekleri krema ile mi kapatıyormuş@rabia01 dedi ki:Yanık kekleri krema ile kapatıyor![]()

yakalicam seni yalniz görcen daha bu iyi günlerinBen de seninle birlikte kaçayım, Rabiş tek başımayken paralar beni
![]()
hıhhhhhevet instragmda gördüm hatta bitane pastanin sosuda yyelerde sürünüyor![]()
bende çıktım görüşürüz kızlarr seviyorum sizleriiyakalicam seni yalniz görcen daha bu iyi günlerin
ben ciktim, görüsürüz kizlar cok sevildinizi unutmayin![]()
Bende gördüm o yerdeki sosuevet instragmda gördüm hatta bitane pastanin sosuda yyelerde sürünüyor![]()
korkunç 
Yok onu kakao yapıyormuş
neeee rabia yanık kekleri krema ile mi kapatıyormuş![]()
@rabia01 ne anlar pastadanyakalicam seni yalniz görcen daha bu iyi günlerin
ben ciktim, görüsürüz kizlar cok sevildinizi unutmayin![]()
sen nerde gördün benim sosumuu inanma @rabia01 yaa hem yanık manık yapıyorum nuncum @rabia01 yanık bile yapamıyorBende gördüm o yerdeki sosukorkunç
![]()
evet yanık da olsa yapıyom emek veriyom @rabia01 onuda beceremiyoYok onu kakao yapıyormuş@rabia01 ne anlar pastadan
@Kakao ve Ben yanıkta olsa pasta yapabiliyor
![]()

Oyyy senin pastaların miss gibi kimse yapamaz senin gibievet yanık da olsa yapıyom emek veriyom @rabia01 onuda beceremiyo![]()