- Emoji Skoru
- 4.524
- Puanlar
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimTrileçe, perde pilavı, dönerAllahımmm cennete düşmüş gibiyim oyumu içli köfteden yana kullandım ama hepsi birbirinden müthiş görünüyor ellerinize sağlık hamarat hatunlar
Eve misafir çağırınca fırına sürekli tava-balık gönderen hamaratsız hatun syes'ten sevgiler![]()
Evet Vuslatım herkes farklı sever..Hani kimi bıcır bıcır kimi kavgayla Şakayla..ben eşimden hazırlıklıyımMesela @rabia01 bizi çok sever, sevgisini yerden yere vurarak gösterir
Benim de burada reelde tanıdığım insanlardan çok sevdiğim kişiler var
Çok güzel anlattın canım, çok teşekkür ederimHer tarifi ayrı ayrı yorumlayıp beğenini belirtmen çok çok hoş olmuş canım
![]()
Kuzum yapma böle Kıyamam ki yafuuuAy bir oy almayan ben varım aglayacagim![]()
Canım oylar şuan çok az ,oylama süremiz uzun mutlaka olacaktır..Hatta herşey değişebilirAy bir oy almayan ben varım aglayacagim![]()
Canım oylar şuan çok az ,oylama süremiz uzun mutlaka olacaktır..Hatta herşey değişebilir![]()
Abowww nunummm bana niye demedin bu gadın yaşlı diye...Way ben nerelere gidem unutmuş dimehhhYaşlı yaşlı o hatırlamaz ki80 küsür yaşında
![]()

Litfenn ama benide ağlatcan hepsi çok güzeldi balım..Emeğine sağlıkNapak valla![]()
Ben severim severim ben hiç konuşmadık ama olsun dimi olu be oluuu dimi rabiam bak kalpte yolluyomcok kasiniyorlar napimben uslu uslu dururken hakkimda demediklerini birakmiyolar
hele @Nevreste facebook hacklicekmis![]()
Bu oylama neler neler gördüHiç sanmıyorum ama hayırlısı çok da iddialı değildim çok güzel sofralar vardı çünkü![]()
Litfenn ama benide ağlatcan hepsi çok güzeldi balım..Emeğine sağlık![]()