- Emoji Skoru
- 14.621
- Puanlar
- 498
Hahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemenNasıl içli köfteyi güzel yapabilmiş miyim?
Sıkıyorsa bulHahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemen
Yok canım hala ailemin yanındayımHamdolsun nevram ..
Dönmedin dimi henüz ?
Allah aşkına de kuzum içine atma,ne demişim,demişsem mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır de bakayım neAslında benim kızdığım bir yorumun olmuştu ama neyse,sevdiğin kişilerle siyaset yapmamak gerek
Oyunu kendine vermişHahhahaaahh çok güzel yapmışsın cicim,sen kime verdin gız,dur bakayım hemen
Seni az çok biliyorum Nevoşum,çok konuşamıyor gibi görünsekte içini dışını güzel kalbini biliyorum.Sevmesem kimseye yapmacıktan yazamamYok canım ben öyle kolay kolay kimseyi unutmam ve sen aklımdasın
Gönüller bir olsun
Boşver ,siyaset yasak zaten,dur merak etme özelden yazayım.Allah aşkına de kuzum içine atma,ne demişim,demişsem mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır de bakayım ne
hahahahaOyunu kendine vermiş
Sağol canımSeni az çok biliyorum Nevoşum,çok konuşamıyor gibi görünsekte içini dışını güzel kalbini biliyorum.Sevmesem kimseye yapmacıktan yazamam
İkinizde içli köfteye verdinizhahahahayapmıştır bu deli inanırım.Dur daha bakamadım bakayım.
Etli sarma aldı başını gidiyorKürdan kebabı ataktaa.. :)
Yaprak sarma da atakta ama ,hem de bayağıKürdan kebabı ataktaa.. :)
Etli sarma aldı başını gidiyor
İkinizde içli köfteye verdiniz
Yaprak sarma da atakta ama ,hem de bayağı
Teşekkür ederim
Aaaa ben etli sarmayı görmemişim bile..
Bende içli köfteye verdim oy.
Ohhh ellerine sağlık canım benim,misss gibi olmuş çok beğendim,yine olsa yine sana verirdim,içli köfteye bayılırım sende harika yapmışsınİkinizde içli köfteye verdiniz
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim Prenses'imOhhh ellerine sağlık canım benim,misss gibi olmuş çok beğendim,yine olsa yine sana verirdim,içli köfteye bayılırım sende harika yapmışsın