Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
çok dedim de çocuk yarım akıllı. bi aaah ah diyip efkar yapıyo bi diyo ümitlenme. saldım ipini
Ümitlenme ,ben bok herifin biriyim gibi sözler evlik istemeyip eğlenmek isteyen erkeklerin ağzına logo olmuş zaten iyi etmişsin bacı koymuşsun kapının önüne:deli::rapci:

Nerde kaldiydin unuttun simdi :KK14:hatirlayayim kaldigin yerden devam edicem

Bu arada ablam Allah profilini doyursun o kadar altini nedecen besi bir yerde mi yapiyosun

Benim mapus arkadasim var @ipeqbojuqu laf aramizda bayilmis bu madalyalara hayrina bi tane versen olmam mi:KK14:cok buyuk sevabin olur duacibiz falan oluruz:dua:

Cok isterdim ama kazen 404 ile yapistirmis malesef cikmiyor :KK45: Hatta japon yapistiricisi ile , evet evet japon yapistiricisi ile yapistirmis cikmaz yani :KK53: Ciksa bile leke kalurmis yeri :KK30: Yoksa vermeyi cok isterdim :deli: :D

Bebisimmmm iyiyimm sen nasilsinn nurum benimmmm...bebisim buyuyorrr iste arabistama geldimmm.agustosta tekrar gelecem turkiyeye..kizkardesim evlenecek darisi tum.bekarlaraaa..sen nasilsin.ozledim sizleri... Nevreste Nevreste haric:63::KK70:

Allah anali babali buyutsun insh canim :KK19: Cok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime :KK30: Hunharca kiz araktayim :KK45:
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bende :KK51: Seni gordum daha iyi oldum :KK19:

Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir :KK200: Nevreste Nevreste ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim :KK53: :D

Allah anali babali buyutsun insh canim :KK19: Cok sevindim ,insh darisi kaynima ve abime :KK30: Hunharca kiz araktayim :KK45:
İyiyim canim Elhamdulillah ,kuzularla ugrasiyom bende :KK51: Seni gordum daha iyi oldum :KK19:

Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir :KK200: Nevreste Nevreste ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim :KK53: :KK70:
Hhahahaha kimseye kiz falan arama akilli.dur birak.onlar arasinlar basini belaya sokarsin bisver...iyi.dileklerin icin cok sagolll... Nevreste Nevreste her daim bj sekilde olacamm istediginu cagir:olamaz:

Sindiii nevosa laf yok ama habisim ,o benim basimin taci ,kk min piremsesidir :KK200: Nevreste Nevreste ye soylenmeye devam edersen meg baskani cagirmak zorunda kalabilirim :KK53: :KK70:
Nur'cum datlum bidenem:60:
Habibte hep bana böyle yapıyor:cry:
Beni koruyun laf ettirmeyin..:KK73:Ben hep uslu uslu cevap veriyorum :süslü:
HAbibte HAbibte :lülülü:

Back
X