- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
Tek tek gelsinlerrrNur'cum datlum bidenem
Habibte hep bana böyle yapıyor
Beni koruyun laf ettirmeyin..Ben hep uslu uslu cevap veriyorum
HAbibte
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek tek gelsinlerrrNur'cum datlum bidenem
HAbibte
![]()
Hhahahaha kimseye kiz falan arama akilli.dur birak.onlar arasinlar basini belaya sokarsin bisver...iyi.dileklerin icin cok sagolll...Nevreste her daim bj sekilde olacamm istediginu cagir
![]()
Kıskanmayalım lütfen
Asıl datlu sensinAma nevos kadan dadlu ,sirin uye var mi Allasen bi bak baken ,kendileri cigerim olurNevosu istiyorsan once beni ezmek gerek
![]()
![]()
Yasli.kiris kiris bir kadin gozlerinin alti mor bunak kadinin neresini seviyorsunuzzz..ben hic isinamadimAma nevos kadan dadlu ,sirin uye var mi Allasen bi bak baken ,kendileri cigerim olurNevosu istiyorsan once beni ezmek gerek
![]()
![]()
Gerek yok ben kendime yeterim bebegimKıskanmayalım lütfen
Hiç birşey yapamazsın arkadaşlarıma![]()
Nur'cum datlum bidenem
HAbibte
![]()
Nerede gördünYasli.kiris kiris bir kadin gozlerinin alti mor bunak kadinin neresini seviyorsunuzzz..ben hic isinamadim![]()
Sahur hazırladın mı yoksa tembel tembel oturuyor musunGerek yok ben kendime yeterim bebegim![]()
Sağol Nur'cumSen gec soyle arkama nevosum
Ben buradayken sana kimseciklee elleyemez![]()
Hazirladimmmm nenecim..meyve bile yiyoruZZZZSahur hazırladın mı yoksa tembel tembel oturuyor musun![]()
Canım biz 2 gibi yiyoruzSahur vakti geldi, siz hâlâ çene mi çalıyorsunuz![]()
Afiyet olsun canımCanım biz 2 gibi yiyoruz
Sonra çay ve su içmeye zaman kalıyor.
Benim kızlarda sahur yapıyor ancak oluyorŞu an su içme aşamasındayım
![]()
Canım biz 2 gibi yiyoruz
Sonra çay ve su içmeye zaman kalıyor.
Benim kızlarda sahur yapıyor ancak oluyorŞu an su içme aşamasındayım
![]()
Sağol canım size de afiyet olsunAfiyet olsun canımBen de dedim herhalde sahuru unuttular
Burda şimdi okundu ezan:)
Aynen canım bende çay içiyorum sonra bitki çayı sonrada su içiyorumBenimde boğazlarım dilim her yerim yaniyor son 10 dk çay iciyom son 5 dk a suya gecicem cay daha cok susuzlugimu alıyor
Aynen canım bende çay içiyorum sonra bitki çayı sonrada su içiyorumBenimde boğazlarım dilim her yerim yaniyor son 10 dk çay iciyom son 5 dk a suya gecicem cay daha cok susuzlugimu alıyor
Ben de suyu zorla içiyorumBenimde boğazlarım dilim her yerim yaniyor son 10 dk çay iciyom son 5 dk a suya gecicem cay daha cok susuzlugimu alıyor