- Emoji Skoru
- 4.200
- Puanlar
- 53
Yemin de vallaha mi hamgisindenHı anadumbak bizim iki sokak ötede hastane var gel sana çuku çuku vericez
Aşkolsun sen beni yanuş anladun ben kk da giybet caizdir dedim umuma açık sonoçta yardıra bilürsünüz didimYemin de vallaha mi hamgisinden
Ama ben orucluyum ki
O cuku cukuyu psikiyatri servisinde mi dagitiyorlar cix ben istemiyom vazcaydim kapisini falan duslemisler ama hic guzel bi yer degil
Notpsikiyatri servisini biliyom diye deli falan sanma stajdayken gorduydum
Dedikodumu falan cikarirsin hafazanallah neme lazim dunde giybet caizdir falan diyodun
Aşkolsun sen beni yanuş anladun ben kk da giybet caizdir dedim umuma açık sonoçta yardıra bilürsünüz didim
Piskiyatri he o sana egzantirik tuzlu tatlı kurabiye tarifleri vereceğmiş üle diyo limon agaçı sıkacakmış içinden bir yiyen bir daha yemek için ayaklarına kapanacakmış ben demiyom piskolog apla deyor
Kimler katiliyor bakalim
@Kakao ve Ben
@beni_10_12
@yamukprenses
@bilinmeyenfx
@pinoli
@dombik
Huhuuu elleri goriyim
Çok pırdon sen raat ol ben sana koca bulurum etraf yağuşuklu gayniyiOlsun kiz yinede sen umuma acik mekan diye adimi deliye cikatmada nolur nolmaz
Seninnyuzundem kismetim kapanmasin
Belki beni absine kardesine almak icin siraya gitmis ablalarimiz vardir burda
O psikolog ablayada deki limon sikacaginin o kurabiyeninicinde ne isi varmis biz kurabiyenin icine gazoz acacagi kokuyoruz
Sende yoktun bi aralar ama değil mi?Bizden sakladin kendini
Essah mi diyonÇok pırdon sen raat ol ben sana koca bulurum etraf yağuşuklu gayniyi
Aa söylerim tabi kendine mukayet olsun deyor sağa silamı va pickolok tesenin
O benim dilim öleyo rabiacaEssah mi diyonevde kalmak tarih oldu diyon yani eewben cok bi mutlu oldum o vakit
Bu arada o son cumleleri anlayamadim turkce mealini almam mumkunmudur acaba
Benim cebimdede bol bol nasipsizlim falan var cok koyu biseyO benim dilim öleyo rabiacatabı kısaaam benim cebimde çirkin şansım var olmadı sana veririm birazını bölüşürüz
He. Ozaman benim. Bol olan çirkin şansımı kullanırız :)Benim cebimdede bol bol nasipsizlim falan var cok koyu bisey
Guzel bisey olsaydi bende sana ondan ikram ederdim
Ise yariyo mu bariHe. Ozaman benim. Bol olan çirkin şansımı kullanırız :)
Henüz bi faydası dokunmadı ama ilerde olur gobime geliyorIse yariyo mu bari
Eee jadi bakalim hayirlisi belki o sansla yağşuglu kocada buluruzHenüz bi faydası dokunmadı ama ilerde olur gobime geliyor
Kızaaam tabiiiEee jadi bakalim hayirlisi belki o sansla yağşuglu kocada buluruz
Sende yoktun bi aralar ama değil mi?
Dayak yedin gonderdim surda yalan soyleme gururuna yedieemedin dimiBen @HAbibte 'yi tenhada yakalayıp dövmüştüm halbuki,yokluğumu fırsat bilip yine gelmiş
O benim yakamı bırakmaz
Heyyyy vuslat hanummm ne kiskanmasi burusuk cirkin bir kadinin neresini kiskanacamKıskanıyor mu acaba