- Emoji Skoru
- 40.747
- Puanlar
- 798
Nereye gittin,iftarda ne vardı![]()
Cat kapı gittim nevom. Arkadasima Ikimizin herifleride koydeydi bizde beraber yaptik. Çığ kofte hashasli borek mercimek corbasi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereye gittin,iftarda ne vardı![]()
Ellerinize sağlık canım ne güzel yapmışsınızCat kapı gittim nevom. Arkadasima Ikimizin herifleride koydeydi bizde beraber yaptik. Çığ kofte hashasli borek mercimek corbasi
Baktım yok kıskanıyorum anacım ne yapayımÇok konuşuyorlar çoook,ne buluyorlarsa bu kadar çok konuşacak konu?Hele bir deynepnaz var,daldan dala daldan dala![]()
Neden bir şeye mi sıkıldınSadece çay içtim, iştah yok bugün![]()
Dünyayı yesem yine formdayım NevoşumNeden bir şeye mi sıkıldınYoksa formunumu koruyorsun
![]()
Dünyayı yesem yine formdayım Nevoşum
İştahım yoktu pek zaten, kızım da istifar edince moralim bozuldu, hepten gitti iştahım![]()
Hiç kıskanmadım
Geçmiş olsun canımMidesini mi üşüttü
Havalar tam ısınmadı hemen hasta oluyorlar
![]()

Oyyy kıyamam
Grip olmuş herhalde, uyandı biz sofradayken ben de yicem diye, 1 tane salatalık attı ağzına sonra istifar ettiHâlâ uyanık yatıyor yanımda
![]()
Çabuk iyileşir inşaallahİnşaAllah canımOyyy kıyamamÇabuk iyileşir inşaallah
Nane limon kaynatsaydın
![]()
Canı istemiyordur..İnşaAllah canımIhlamur yaptım ama bir yudum içti daha istemedi
![]()
Evet canım, ben de zorlamadım midesi almaz diyeCanı istemiyordur..![]()
Hayırlı geceler canımEvet canım, ben de zorlamadım midesi almaz diyeNevoşum ben kaçtım canım, hayırlı geceler
![]()
Hafta sonu yogundum nurum . Oturma odasını kızlara oda yapıyorumda takım bakıyorduk iki gündür ...@Nevreste @deynepnaz @nananais @aeben @cimcimegfb @-VUSLAT- Neredesiniz bacilar![]()
Artık odalarından çıkıp senin yanında oturmazlar,orada vakit geçirirler.Ayrı oda olmasının dezavantajı da bu.Hafta sonu yogundum nurum . Oturma odasını kızlara oda yapıyorumda takım bakıyorduk iki gündür ...
Büyüğün odası zaten vardı deynebimde kızları birleştiriyorum bacı olsunlarArtık odalarından çıkıp senin yanında oturmazlar,orada vakit geçirirler.Ayrı oda olmasının dezavantajı da bu.![]()
Benim cadı da benim odayı mesken tutuyor.Yatak odası büyük .3 oda var zaten.İkisine de ayrı oda yapamadığımdan yatak odasının bir tarafını O'na ayırdım.Abisinin odasıyla kıyaslıyor ,benim odam daha büyük,benim odamda tv var seninkinde yok diye.Odaları zaten vardı deynebimde kızları birleştiriyorum bacı olsunlarküçük cadıda benim odayı mesken tutuyodu
![]()