Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@cimcimegfb ,hiç te kıskanmadım arkadaşınla iftar açmanı![]()
Açardık di mi?Yakın olsak beraber de acardik ki![]()

Açardık di mi?Sen bana su böreği yapardın,sarma yapardın,mantı yapardın,baklava yapardın,ben de gelirken bir kola alırdım
,dedikodu yapardık.Sonra çay yapardın,yanında elmalı kurabiyen de olurdu ,çayı da hallederdik.Daha sonra kahve de yapardın bana,yanına da lokum koyardın,iyi olurdu.Eve gelirken de çantama dut koyardın
![]()
Yaptıktan sonra da deriz ki,boşver dedikodu yapmayalım deriz di mi?Kurabiye.konusunda kendime guvenemiycem evde yenmedigi için benim hiç yapmam . Islak kek yaparım ama
Oo hemde ne dedikodular dondururduk ha![]()
Yaptıktan sonra da deriz ki,boşver dedikodu yapmayalım deriz di mi?. @Nevreste nerelerde acaba,bugün hiç denk gelmedim.
![]()
Yeni masa da yüklenmiş,rakiplerin bayağı güçlü.Bayağı zorlu geçecek oylama.Daha Nevoşun masası da var.Bende denk gelmedim. Pc sırası ona gelmemiştir ondan . Ha m enülerin olduğu yere yeni geldim alel acele yemek yapicam yazmismis
Yeni masa da yüklenmiş,rakiplerin bayağı güçlü.Bayağı zorlu geçecek oylama.Daha Nevoşun masası da var.
Mutfağını mı yeniledin,yeni eve mi taşındın,mutfağına bir bakıp geleyim benKazanma gibi bir amacım yok canim benim
eğlenmek maksatim .
Birde nevosa sozum var yeni mutfağımda guzel guzel yemekler yapıp paylaşmak adina![]()
.Ben genelde bakıyorum ,dikkat ediyorum yarışmalarda.Yokluğum farkediliyor muYaptıktan sonra da deriz ki,boşver dedikodu yapmayalım deriz di mi?. @Nevreste nerelerde acaba,bugün hiç denk gelmedim.
![]()
Evet canım gündüz kızlar için biraz alışveriş yaptıkHayırlı sahurlar nevosum gezmedemiydiniz![]()
akşamda arkadaşlarla gezmeye gittikHayırlı sahurlar NevoşumHayırlı sahurlar![]()
Ohh sefanız olsunEvet canım gündüz kızlar için biraz alışveriş yaptıkakşamda arkadaşlarla gezmeye gittik
![]()
Sağol canımHayırlı sahurlar Nevoşum
Ohh sefanız olsun![]()
Daha iyi canım, şükürSağol canım
Kızın nasıl oldu![]()
Çok şükür canım sen nasılsınDaha iyi canım, şükür![]()
İyiyim canım benimÇok şükür canım sen nasılsın![]()
Ben de iyiyim canım çok şükürİyiyim canım benimSen nasılsın
![]()
1 de eve gelmenden belli zatenBen de iyiyim canım çok şükürÇok koşturmalı birgün geçirdim
Evim evim güzel evim
![]()